[走數狗MasonMount(世一)入!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
條撚屌幾時出得返?
復操左了
成班後防都係玻璃人

Azp真係唔得
美中不足就係gusto 唔可以即用
其實要睇今日enzo操成點
佢都keep住踢咗半個月有多
fit就應該有得出 畢竟已經冇乜防中
之前話賓成個board都撐雷哥唔賣嗰d會然呢
杜:中場夠人
好似不嬲都話個board有分歧
係雷狗企硬同有final say
雙曼?
波底就一樣垃圾
Netflix有冇興趣拍做紀錄片
真係要搶左先
夏天可能唔到我地
呢樣野新owner做得好好
nkk又係搶左先
touchme明明話40m拎走
就係西女人同杜話比佢踢多年法甲就比皇搶左
為咗撐雷哥講到個board好支持佢strong hold歐聯入8強賺返個差價
講到佢咁損害球會利益就踢咁佢落台啦
上市公司由一個人話晒事咩
野雞agent?
咁之前點傾轉去Benfica
冇向英格蘭注冊姐
https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1621053295841402880?s=20&t=r5bmUIcz6ey9V5P-Th62dA
In my experience Todd Boehly and Behdad Eghbali very rarely go shopping and come back with an empty plastic bag.
Todd 同 Behdad 型到
https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1621057423002988544?s=20&t=r5bmUIcz6ey9V5P-Th62dA
車肯借到夏天同出新人工比Enzo
係Enzo 一秒都唔想留係Benfica
冇頭
咩片
從來都係一台戲,扮一軟一硬,拖你到最後一刻做最大讓步,佢地從來都無諗過唔收120m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞