[走數狗MasonMount(世一)入!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
吉是兔
Will仔你最近d片幾好睇
賭J都得
拜就算買斷都唔會係Trigger option
一定係另外傾
下季
無點上連登製作質素高咗
右閘寧願出細查
OFFICIAL: Wolves will sign midfielder Boubacar Traore permanently in the summer for £9.5m after an appearance clause was triggered in his loan from Metz.

狼都玩呢D
出一場即trigger obligation
應該係出10場先啱
Goodest topic
我卻要帶走 是你贈的迷人TUCHEL
如何回到當時
https://youtu.be/4ti_i9fd_0I?t=66
撚伯D 走位真係有class
見hazard 準備出波
中間成大個空位冇人
hazard未斬都知一定係傳落個空位度
呢D真係足球智慧天分
可惜唔識教波
好想快d對西咸
到時應該有得睇埋felix rj chilly
70m option to buy
trigger既都真係弱智
佢同哥狗反晒面即係只有賣一條路
明睇住黎食先唔使loan fee
擺明係當condom白用半季
就算買最多出30m
都28歲仲要防守雪糕筒咁
呢D同TAA 一樣冇人幫佢執屎多多都唔夠輸
應該係想將買人條數射落去下季度
9成舊人
廢人會走晒先
定佢自己會走先
中堅個位根本長遠就係想火化&Badshit 呢一對法國人打

前提係火化唔好咁玻璃先
呢個先癲一月trigger咗

Wolves have signed the Brazil forward Matheus Cunha on loan from Atlético Madrid with an obligation to buy for €50m (£44m).
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞