[走數狗MasonMount(世一)入!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
我意思杜點都留唔長 遲早都會同腦細嘈完比人炒
Mudryk 一定要正選 Felix 都係
之前咁老鼠拉龜係因為速率太慢

Mudryk Havertz Sterling/Mount
Kante/Kovacic Felix Enzo
捷單防其實渣渣地 仲未計未fit
有占主力攻右邊
左邊用古古主守其實平衡啲
我覺得
速率太慢更加無可能出mm
次次可以比直線都分邊/回後
同法國賽會講
軌係衰先但而家都無能為力
釋放都冇用
有咩? 唔係又失敗咩
Mduke 應該未咁快正選到,所以會Mount大數仲有正選
不過分鐘會少左
原來真係咁多人唔識計FFP
8年半約
其實好少可真係會買到PSG嘅人
Cwa都係佢地on99唔續先簽到
聽朝起身會唔會有球王片睇
炒人唔關反唔反面事
Todd狗唔識波,嗰陣又未有director幫手咪出事

超級電腦話我地排第8
本身份約係AC負責
唔記得咗係咪set咗完loan就完約
Kepa; James, Silva, Badiashile, Cucurella; Kovacic, Enzo; Felix, Gallagher, Mudryk; Havertz
無人知點解炒杜
唔考慮Todd 係傻嘅
佢真係好似黑記講由一開始就不滿杜
點會keep住滿足佢
懷疑係big data team迷波特
所以見到羊條垃圾直接炒左杜
真係咁想要椰就唔會借啦 仲要no option to buy
有錢佬最忌人落佢面
現階段大家嘅best 11點排?
Kepa; James, Silva, Badiashile, Cucurella; Kovacic, Enzo, Sterling, Felix, Mudryk; Havertz
卡塔爾國家力量會隊冧send錯3次既車狗職員
你覺得無可能?
是9但啦
PSG有幾可賣人
踢得psg基本上都唔會走,除非psg主動唔要啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞