[走數狗MasonMount(世一)入!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
簽到都喊三聲
Kepa Solania
RJ Gusto Chilwell Cucurella
Silva Fofana Badiashile Chalobah
Enzo Kovacic Kante Santos
Mount Chukwuemeka Madueke Mudryk Sterling
Kai Felix Fofana

留呢堆都夠,其他可以躝/借走
幸清又擇名
佢講到明會繼續駛,即係夏天賣到50-70m 過到每年既ffp 限制就會繼續投放,咁計至少都5/6個人
Mendy
Koulibaly
Gallagher
Loftus Cheek
Hudson Odoi
Broja
Auba
Pulisic
Ziyech

呢堆夏天轉會窗都唔知賣到幾多走
無錯
正正因為同時有兩個細路外借失敗/賣唔到,唔覺得車呢件事上特登玩嘢
慘嘅係球員

追溯根源,唔係月頭彈弓手就唔駛搞到所有野咁趕頭趕命
事實上仲癲過我地打機,一季無可能會變到咁多球員出黎,但又真係得左
差唔多啦,上前四首先要獌同找卡數是但一隊大失準,另外爭四對手同時都要at least小柒,仲有自己要爭氣,我暫時估第五第六左右
Simons就放棄得架啦

和記留係一隊操多半季,其實唔會太大影響
葡萄牙source話賓菲加教練叫雷狗放行,佢唔想強留球員
條撚屌似收咗美國佬錢
尋日卡數g般紅牌停3場聯賽
啱啱買完堆人又話放都戇鳩鳩
如果夏天有人走(極大機會),一定會再買人
想放Koulibaly Sterling
使唔使cap多幾張
而家啲走數狗 國安狗越嚟越多
班廢人清得走就唔叫廢人啦
你唔好抱太大期望住,隊波未有form
無記錯嚟緊18場至少要贏14場先得,車暫時未贏過前10
鷹仲有講車野既話應該好忙
前面果件除非良心發現啦
pre tax成£300k人工
是的
正常情況下都係小修小補
班傳媒真係幸福 一單enzo幫佢哋成個一月賺幾多hitrate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞