Netflix 禁分享密碼方法 同住者必須每月連一次居所 WiFi

364 回覆
33 Like 577 Dislike
4個用戶都係同一個log in email
我都唔明佢點計
我諗佢意思係佢當你旅行唔超過31日,個段時間你係邊到睇都得

超咗31日咪send個email俾你確認
唔撚俾錢 做免費仔算
橫掂佢都係拍俾黑人睇
Unsubscribe
Problem solved
整咁多同大陸人話翻到牆好自由有咩分別?
咁我長期係公司睇點算,搬部機返屋企連wifi?
深水埗買盒子睇
咁你唔係家庭但幾個人夾錢用family plan, 同大陸人有咩分別
真係麻撚煩頭都大
仲要check IP
咁係咪每次開VPN又要屌一次code
煩過閪咁
我係一家人用喎
不過一啲人係香港
一啲人係英國
我間唔中入晒咁多個user咪得囉
我用個人plan
但覺得Netflix咁好肉酸
我係公司睇點算
難d
迪迪尼更加無野睇
煩到你退訂/加錢

暫時諗到既方法係個host router set vpn,其他人定期連一連睇netflix
根本冇可能解決到
做死CS就有
佢send email俾你確認係咪你

類似新device login google acct咁
愈搞愈煩 又要login又驗證
片又唔係多又上架又落架又有限期
早排又話要加價 屌你摺柒左佢算啦
Netflix都冇野睇
我覺得佢計數精過你憑空諗
Disney+ login 果下都要入code
佢限devices 咪解決咗問題
弱智Netflix
其實個問題係
Netflix 點解可以咁多用戶,就係1個share 比4個
變相就多左用戶,就算佢少野睇,大家都可以忍

而家就係佢d 戲又差,價錢又唔係咁抵,又要咁多要求,麻麻煩煩

你唔洗屌我大種乞衣,我full pay 課最貴個plan 嘅
唔比人地純粹想交流技術?
咁又唔得喎

一個人可以係iphone ipad mac 電視睇
Set死device 數據上限仲弱智

其實佢都係想麻煩到你,令你俾多d錢
咁聽netflix話而家又唔肯比錢
問題係大家覺得Netflix 仲有咩值得睇
上次unsub係因為頂唔順LGBT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞