Netflix 禁分享密碼方法 同住者必須每月連一次居所 WiFi

364 回覆
33 Like 577 Dislike
自己柒咗就喺度標籤我,冤枉呀包大人
同埋當時做得起係因為一個平台有齊大部分既片
大部份人為左方便搵同埋畫質好d 都肯subscribe)
但當其他片商開始自己起個平台之後,而家搵片睇都要幾個平台去搵
同google 搵link 差唔多
咁搞法真係unsub 上返網睇算鳩數
可以用email收驗證碼?
咁Share埋個email account 咪得囉?
叼咁撚麻煩,唔撚睇
橫掂都依家冇嘢睇

成日做埋啲戇鳩嘢,最終一定執笠
已經有好多例子
全香港用同一個ac
哦 係囉, 全世界都屌, 但收視咁高 真係好有說服力
做咗咁多年人都唔知兩樣嘢無衝突㗎咩
不嬲啲人都係屌住睇
你唔去外國都上網睇吓人點屌啊
係呀, 無衝突架

個問題係人地拍既野 有好多人識欣賞啫
人地啲野唔啱你地睇, 你就覺得人地真係會收皮

無既, 咁多年嚟 你地都自視過高咋嘛
明既明既, 你有你地反 人地拍乜唔駛你地教
唔係啊
佢有拍得好嘅嘢例如近期Wednesday唔錯
但拍得太多LGBT嘢都有比人屌係事實
你估套套都高水準咩

同埋我句statement邊道解讀到「覺得人哋真係佢收皮」

你係真心覺得歐美地區一致激讚Netflix無怨言?
唔收皮都可以係Decline
你覺得一個business只有好撚勁同執笠之分?
柒咗屈完我唔道歉仲要死撐
厚面皮到
Renews 03 Feb 2023
netflix 咁仆街,快啲 cut 咗去啦仲趕得切

btw 呢到唔係你 fb
係討論區
阿豬阿狗都可以加入討論
唔順超咪扑咗我
唔洗哂大家時間
大家都係討論
你前設係咪都假定咗人講大話
我一早講咗一家人用
鬼唔知好多人淘寶買acc 夾acc咩
果啲走灰色地帶影響埋正常用家
香港又出大陸片 台灣字幕
屌你老母,2017 睇到家下,越搞越衰
觀眾流失係因為拍垃圾劇
比你執得番幾多
Witcher 都可以拍爛
真心垃圾
特別係 yennefer
好彩Superman 唔拍落去
ok 唔好意思我怪錯咗你
你係無辜的

「嗰啲走灰色地帶的人影響埋正常用家」
啱呀,就係見個個盲屌 netflix 我至忍唔住出聲,明明造成 netflix 要渣正嚟做嘅主因係嗰班撚屌搞串個場在先,個個都喺度幫嗰啲人講嘢好似佢哋都有份夾 ac 咁
專登開幾個 netflix ac 課埋金再放上嚟連登實好好玩
佢咁搞最後都係影響晒所有人
基本上咩family plan 都係假
跟location 就真
住埋一齊=family
Netflix 無擺資源落香港好耐
全部字幕攞返晒台灣果邊就算
佢地當繁中=台港
Disney+果邊都有分
繁體中文(香港),繁體中文(台灣)
Netflix RIP
香港人睇慣免費電視,可能唔知價
喺外國俾錢睇電視,好平常
好似澳洲咁
以前啲人都係裝 foxtel
$120 個月
仲要啲嘢都係買返嚟
冇乜自家製
你Netflix一個月先$20
仲有好多喺Netflix自資拍嘅
梗係好抵睇
你話佢拍嘅劇集電影質素唔高
我諗其實係質素高嘅唔多
你睇其他俾錢嘅電視台其實都差唔多可能仲衰
唯一可以贏到Netflix嘅,就係直播體育賽事
咁搞法遲啲用人臉識別驗證,再遲啲要驗DNA先至有得睇呀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞