Netflix 禁分享密碼方法 同住者必須每月連一次居所 WiFi

364 回覆
33 Like 577 Dislike
個app寫得咁柒 更新頻率低 無乜野睇 算鳩數啦
迪士尼嘅真正作用係電子奶嘴,一日有細路存在,其實佢都會繼續有客
所以Netflix收皮先都唔奇
係啦
仲鋼彈前鋼彈後
淨係改番個標題同劇入面都無幾多隻字
真係比左錢都要開番viu黎睇
Netflix 都做到
Lm想睇下班乞衣用咩方法解決
抵死啦,連登狗幾廿蚊都貪,又話個個搵五皮
問題係而家netflix 唔齊片
如果而家既netflix 係前幾年咁,呢$20 就抵俾
但係而家買完netflix 仲要買disney+,玩下手要買埋hbo max 同amazon prime
俾完錢仲要幾個platform shift 黎shift 去先係個問題
你以為foxtel好齊?
就算 sub 晒你所講嘅都唔使 $120
不過有競爭有進步
所以大家可以繼續屌
當sub 哂都唔方便既時候,我點解唔上網睇仲乾手淨腳?
無電視咁方便
就係咁簡單
而家airplay / chromecast上電視都得啦
Airplay 硬係有啲麻煩
Chromecast 上網睇都麻煩
除非用 kb mouse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞