[KPOP] K-POP 2023討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
留名觀察
冇秀滿老師aespa就冇next level呢首神曲
新團隊上場咁以前果種家族飯養老模式solo係咪直接cut得?
舊團一年N個人排隊solo成績唔標清果班
E家咁多地方要洗錢仲邊有資源俾佢地玩

有冇前SM資深員工分享吓
[KPOP] K-POP 2023討論區 (7)
https://lih.kg/3295859
啲錢用嚟試新嘢,買歌整造型係貴啲
好似李知恩成日拼剪貼上SM啲歌,MV又抄cherry bullet 啲霉團
版權,造型,美指慳返幾多錢,啲錢慳返最後又可以捐幾個億,成本支出平衡係咁
illusion其實幾好聽
[Exclusive] Le Seraphim Hong Eun-chae was selected as the MC of "Music Bank"...Jang Won-young, successor bank president
班老女人無歌打 痴啲妹妹玩
打歌都係咪嘴
瑛妹正好多
元英咪嘴strawberry moon 係咪因為有內幕風知道呢首抄襲,不屑與IU為伍

正義凜然大氣Girl
強積金都cut埋
[獨家]LE SSERAFIM洪恩採將擔任《音樂銀行》新MC
3日據獨家報道,LE SSERAFIM洪恩採被選爲KBS 2TV《音樂銀行》的新MC,將與MC李彩玟合作。
你係咪暗串gigi成世都唔洗旨意solo?
賣27隻碟 係咪全部都有賺
係嘅就無問題啦
HYBE
偽娘算唔算被人彈鐘?
NCT個日本隊記得好似21年年尾已經開始吹風
本身以為出rookies係想預熱下先
結果到而家都仲audition緊未搵到人
sm而家嘅練習生儲備連男嘅都開始少
俾sbs 陷害
依家所謂大勢其實真係唔係好睇得上另外覺得泰妍把聲好尖好難聽 又係整容整到唔知version幾join埋got the beat就更加柒
sm攤到凍晒。而家日本韓風男團幾隊上咗位,cj, hybe都食咗頭啖湯。
兩個男mc都唔岩規矩啦
轉戰sbs機會大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞