[KPOP] K-POP 2023討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
臭嘅都係臭,係有料就唔使係咁借人過橋上位,係咁捐錢上新聞
之前仲屈人請佢食飯,係咁專登嗌貴嘢
啲歌係咪自己作都係問題,頂多可能係有份參與,但係大部份都係人哋作但落佢個名
之前公開話第二個dancer走咗去幫其他歌手開演唱會,唔幫佢,跟住ig 留言投訴
成日扮受害人架啦,床照又係男食哂,差啲搞到SJ散,之後自己拍拖又冇咗件事
之前話請2PM食飯,點知最後叫對方埋單,叫晒最貴嘅嘢食
IU twenty three 戀童癖歌詞,23抄襲前奏
話人搶咗佢個奬,但係原來strawberry moon係抄人哋首歌
學beyonce咁to the right改做to the left
法國00後已經唔知道SM迫害JYJ既歷史。。
學姜桃用作品說話,寫信比死去嘅朋友,但係搵其他人代寫歌詞
點迫害法
差啲睇咗做迫害jyp
乜有人唔知jyj法
google search jyj法jyj打壓就有
冇佢地告鳩sm所有sm明星賺幾多都可能一個月得一萬結算
金俊秀16年拎首歌人氣賞連現場都冇得去
一直都係靠網絡歌手呢個title出歌接ost
牙swan宜家喺ai女團選修排名穩定top2
希望支持埋本人唔該
【韓網評論翻譯站】被說是自拍高手的NewJeans 諧潾
真的超會拍..
(可點進原文看更多照片)

來源: theqoo https://theqoo.net/2686674302
1. 有那張臉,隨便拍都一定是高手吧
2. 原本是覺得她的眼睛很漂亮,現在越看越覺得鼻子很可愛
3. 從臉蛋開始就是高手
4. 自拍這件事本身不是高手... 應該是臉蛋是高手
5. 不管怎麼拍都很漂亮
6. 我不知道這樣算不算很會自拍,我只覺得她的臉很棒
7. 如果換成我的臉的話,嗯... 這個是臉蛋高手吧,臉蛋戰勝一切
8. 嗯.... 比起說她會自拍,我覺得是臉蛋很努力工作了♥
9. 感覺是用基本的鏡頭拍的,沒有用濾鏡耶,臉怎麼有辦法長那樣...
10. 本來就是隨便拍都很漂亮的臉蛋了,再加上連角度都抓得很很,簡直就是超美ㅜㅜ
11. 人怎麼可以長得這麼像貓....?
12. 雖然還是個孩子,但是自拍也拍得很好ㅋㅋㅋㅋ 但她的臉不管做什麼都很漂亮就是了
13. 她的自拍都不會很誇張,看起來很自然,拍得很好
14. 哇,長得漂亮的人連自拍都拍得很好呢
15. 需要準備的東西: 臉蛋😇

禮志可以將貓貓呢個稱號讓比諧潾妹妹了
啫係點
屌打鞋抽面朴彩英 欺凌狗徐穗珍 斗雞護旗手宋雨琦
徐信狗快撚啲死
SuperM 又準備carry佢
jyj嗰陣喺半個主場嘅日本都比人封殺埋係退伍之後先冇事
頭個一兩年jyj同avex熟有活動
反而係東神2.0日本冇咩活動(?)
唔太清楚 十鳩幾年前嘅事
所以先臨急臨忙送咗SHINee過日本
唔好問點解傻閪sm頭兩年都係揾avex做agent
去到日本第二隻碟boys meet you個陣先簽環球
所以應該係後尾jyj同avex炒咗先搞到日本都被封殺(?)
賺咁多捐少少就可以上頭條順便交少啲稅,抄咗咁多歌唔捐返啲錢出嚟內心點過意得去
kakao啲pr真係仲勁過三大
iu仲菠蘿雞過閔大人
佢今鋪真係一鋪清袋 以後女solo泰妍玩哂
你清袋都未到佢清袋啦,咁多年賺賺埋咁多錢
李知恩都係俾人發現抄左40幾首歌姐,剩返一定都係自己原創,計返比例4:6,IU依然係國民第一女裁縫師,屌打田小娟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞