[KPOP] K-POP 2023討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
https://youtube.com/shorts/SqBJyPxDDwg?feature=share
佢地跳舞勁有實力
隻舞勁難,協調要求勁好

我愛💘New Jeans
佢有冇好似leeseo咁跳幾下呀?
冇波又要跳
無造假你咪唔識
人哋問嘢你應該好好答人,
唔識唔係錯,何必咁串呢?
本身有興趣認識吓呢隻idol,依家唔想識囉
朴寶劍正式簽約Teddy廠牌The Black Label
幾有道理
你敏感啫 講事實都話串
吹有精
金請夏

jenselle正式玩完
hyunselle🫶🏿💖❤️🖤💓💕💗💘💙💛💝💞💟🤍🤎❣️🫰🏿🥰😻❤️‍🔥

Kpop最正忙内
男版肥gi?有真假之分?
未有matthew唔睇住
等佢變9turn先
TWICE娜璉,成為GI.VEN.CHY BEAUTY的新MUSE
30日,GI.VEN.CHY BEAUTY方面宣佈娜璉被選為品牌官方MUSE。
相關人士表示:"娜璉以明朗活潑的樣子受到了眾人的喜愛。她在舞台上展現出的堂堂正正、幹練的樣子與紀.梵.希美妝的方向相符,因此被選為了官方代言人。期待娜璉作為官方代言人參與各種活動,與品牌產生積極的協同效應。將化妝品和香水板塊結合在一起,將展現更加多樣有魅力的面貌,希望大家多多關注"。

導又要射屏
Netflix新劇《戀愛大戰》OST陣容公開
2月6日(G)I-DLE美延&雨琦《Sweet Dream》
2月9日NCT泰一《Lovey Dovey》
2月13日Big Naughty《Love to Hate you/所以想說的話》
2月16日NMIXX雪允&Lily《The Moment/遇見你的瞬間》
另外,《戀愛大戰》將於2月10日在Netflix公開。

未聽過starlight嘅人快啲聽
【Newsen】[NCT道英x(G)I-DLE趙美延將作為MC主持CIRCLE CHART MUSIC]NCT道英和(G)I-DLE美延將擔任《Circle Chart Music Awards 2022》的主持人。

Circle Chart Music Awards事務局1月30日表示:"NCT道英和(G)I-DLE美延將擔任2月18日下午6點(韓國時間)在奧林匹克公園KSPO DOME舉行的Circle Chart Music Awards 2022的主持人。"

另外,"Circle Chart Music Awards 2022"將於30日下午7點(韓國時間)通過Melon Ticket進行網上門票預售。

星船快啲告呢兩條支那婆誹謗我地英妹
韓國好女孩嚟
完全九唔搭八
Matthew係好人 唔應該留係mnh
發咩狗瘋
又想射後不理?
好心痛

又扮唔識
痾屎洗唔洗真真教啊?
你即係話韓國有一半人都係弱智啦咁嘅問題都引起爭議
導嫂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞