[KPOP] K-POP 2023討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
cube啲垃圾pr點同kakao比
佢真係世界級靚
New Jeans💖>采炫💝>員英💘>Lily💗>Sullyoon💝
屌 瞓左無睇
Lucas bbg終於番嚟
我同小學生,歐美飯,工人姐姐們一定會力撐
其實都幾恐怖 以前睇kpop佢仲係good day you and I 嗰陣時係普普通通嘅女solo
大家都知佢唱歌唔差但唔係話好勁
點知無睇幾年kpop突然上哂神枱咁
又國民xx又音源女王咁做埋大家姐
聽佢live又覺得唔值得
太妍投機畀人怒屌都冇事啦
你洗唔洗一轉公司就咁忘本?
當年公司點樣提攜你?
佢被人傳同李易鋒個sp灣灣都有嘢
仲有工作室想透過一啲資深站姐去攞另一位靚女站姐嘅聯絡
之後好似都無返過去中國,一路話海外fan meet同演唱會
嗰次有人兜口兜面問佢幾時返去中國,都問到佢口啞啞
好似話JYJ當時有預計過韓國會比人封殺 一早已經同Avex Deal好日本繼續活動 所以10年3月正式拆團之後 俊秀5月日本solo JYJ六月蛋巡 七月A Nation 九月出碟

之後少時日本出道簽咗環球 SHINee就去咗EMI Avex就開始笠水 加埋比SM威迫利誘 告返JYJ違約 推返2.0 食返正牌東神嗰招牌
然後JYJ就仆街了 日韓都比人封晒

SHINee改簽環球係因為本身間EMI比環球收購咗
應該係搶keyboard 手
係太妍ig度留言話如果個keyboard 手淨係為自己做演出就好
iu搶人 太妍搶獎
打和啦super
有啲人(主要係fans)話朴有天其實冇吸毒,因為第一次驗尿係乜都驗唔到,朴有天仲要十分堅定咁話自己絕對冇吸毒,如果吸咗毒就退出娛樂圈。點知警察搜屋企就發現有腳毛驗到有毒。
有人陰謀論話因為黃荷娜屋企有權有勢,唔想自己一個死,所以夾埋警察一齊做鳩朴有天。

Freelance job鍾意接邊個咪邊個
咁癲自己去留言
NCT靈魂人物仲有ceo加持

櫻花都唔夠佢黎
好多歌都一模一樣 好癲 尤其係good day同someday
棄暗投明有乜問題
甜組長E家執行緊正義
你攬住間flop公司過世啦
國民妹妹(處)
咁撚串去太妍度留言?! Cls臭雞
今日份出席某品牌活動的IVE REI,是心動的感覺!

同埋佢演技都好屎,但就成日有人揾佢演
歌同live其實完全冇記憶點 只係有啲音準冇乜走音咁有時係直情覺得唔好聽 講solo, leehi aliee歌同唱都屌打 真係唔知點解上到神枱做k-pop solo一姐捧到天上有地下無 仙女咁 但自從手滑單野已經好唔鐘意IU仲要整容整到唔同樣啲fans都話冇整
jessica
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞