[KPOP] K-POP 2023討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
會唔會退出娛樂圈?
垃圾公司仲要搞chuu
未食夠仔仔
學習我哋小娟啫
唔止呢15首佢shorts 嗰度另外仲有好多
點解依家先俾人爆
甜組長
勿謂言之不預
錢已袋 仔已食
理撚得你
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
4代女愛豆唱功普遍拉胯不如上一代
昨天韓網論壇一則帖子稱:「4代女愛豆的唱功有夠拉胯啊? 3代的EXID許率智,GFRIEND崔宇宙,APRIL李真率,DREAMCATCHER李始娟,宇宙少女俞延靜 這些女愛豆的高音簡直能聽得人原地高潮 新一代女愛豆中根本就找不到這種感覺了」這個話題隨即就引發了韓國網民的熱烈討論。

大主唱
原來過咗咁耐真係冇人記得東方神起拆咗隊之後JYJ咪畀人封殺打壓到而家
元祖賤種公司封殺人地已經封撚咗13年啦

痴線
世正、延靜同Wendy點會比唔上二代?
同埋咁大個地圖炮
實則想話嘅咪又係嗰兩、三隊?
俾佢講到咁不堪
我覺得似喺youtube買recommend同喺google買paid search
所以嗰個cm係31負皮囉
已經唔只搞Chuu一個啦 開始雪藏緊走唔到既成員 Olivia Hye係Girls Reverse突然就話健康問題退出 依家就想封殺哂岩岩成功解約既成員

BBC依家個名係行內搞到臭哂 好明顯想攬炒 之前解約新聞一出 連啲記者都串鳩佢地一路講大話否認打官司 一路就官司期間想CB賣MD開FS繼續賺錢 爆咗解約又冇再回覆 堆野蟹哂依家就想聯埋班協會繼續搞鳩人
原來過咗咁耐真係冇人記得東方神起拆咗隊之後JYJ咪畀人封殺打壓到而家
元祖賤種公司封殺人地已經封撚咗13年啦

原來嗰陣又係關呢啲垃圾協會事
依家啲新聞都講緊賤種BBC同勁多呢啲賤種協會工會投訴
法院判你輸咗好心就收皮啦 2023年仲玩SM十幾年前個套
要睇成員名先知講邊隊
熾 芙 鯨 戇鳩支那人
因為佢拎恩地嗰班嚟比
都唔知其他人改合約嗰陣有加長到
如果無,就應該2025年完約
但如果有
文泰一我服氣
https://youtu.be/V-WfxzyhNEY

韓國啲款靚過香港好多
未搵佢兩個代言前係全智賢代言緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞