【真‧真‧真大結局】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」

436 回覆
551 Like 31 Dislike
果然不過都完得幾靚
誰說太陽會找到月亮
別人有的愛我們不可能模仿

第一次睇你既故
其實唔鍾意追故
不過呢個真係正
可能咁啱又去完日本(不是大阪)
不過睇到相勾起回憶
同埋文筆流暢 高汁
仲有首主題曲
好撚好睇
好回味
好撚sad呀
多謝樓主又帶比我地一個好故,皮已正
追故咁多日。第一次回
故事真係好正
追左咁多日終於到尾
雖然個結局唔算happy end
但係有時候唔完美先係最完美

加油西樓巴...等睇你下一個故
佢前度個妹就係bobo? 老豆老母離婚 bobo跟老豆
又有一話bobo有句你鐘意姊姊嘛 再加上隻維尼小熊
又話個前度啲牆紙係貓圖案同bobo講既一樣

細心

死啦 點解我睇唔到呢d位
肯定係gay廉d sad既位搞到眼濕濕睇唔到

btw 真心覺得呢個ending比起小藍無咁sad
真係好想多謝gay廉寫左呢個故
為左表示誠意
送個like比你fb同比個正皮你啦

利申: 啱啱出呢個故個陣,我個fd問我有無睇呢個故,佢話佢同你同一班機

下咩呀 冇記錯嘅話小藍唔係happy ending咩

所以咪話無咁sad
Bobo呀 我要Bobo呀
BoBo
但原創結局係點?
佢前度個妹就係bobo? 老豆老母離婚 bobo跟老豆
又有一話bobo有句你鐘意姊姊嘛 再加上隻維尼小熊
又話個前度啲牆紙係貓圖案同bobo講既一樣

細心

死啦 點解我睇唔到呢d位
肯定係gay廉d sad既位搞到眼濕濕睇唔到

btw 真心覺得呢個ending比起小藍無咁sad
真係好想多謝gay廉寫左呢個故
為左表示誠意
送個like比你fb同比個正皮你啦

利申: 啱啱出呢個故個陣,我個fd問我有無睇呢個故,佢話佢同你同一班機

多謝你 Btw勿相認
次次都係同女主角生活係同一天空下永不相見

次次都係sad end

Btw 皮已正

因為天空係無兩片

個結尾文筆寫得比小藍嗰個好
之前睇小藍個結尾 覺得好似推得快咗啲好似匆匆收筆咁
攪到同開頭有少少唔連貫
西樓主繼續加油 比埋個維多利亞結局我

小藍個故會重新改個尾部

次次都係sad end

Btw 皮已正

因為天空係無兩片

乜你la 由你寫陌生女仔訓我張床追到依家,獲獲都係同一天空下永不相見,你會唔會想你同你老婆都係咁ar,你咁様難位我地d單身🐶叫我地情何以堪?
但原創結局係點?

冇追唒 有兩個結局?

次次都係sad end

Btw 皮已正

因為天空係無兩片

乜你la 由你寫陌生女仔訓我張床追到依家,獲獲都係同一天空下永不相見,你會唔會想你同你老婆都係咁ar,你咁様難位我地d單身🐶叫我地情何以堪?

明明好少係永不相見
今次我反而覺得冇咁sad
或者咁樣對大家係最好呢
唔一定話要係埋一齊先叫好
正如bobo所講 有緣相見冇緣一起
如果玩緣份遊戲成功嘅 可能就會係第二個結局
不過現實沒如果

啱呀
可惜無如果
好有gay廉特式既happy ending
sad end sad 得好正
往往現實無咁多happy ending
擁有依六日既回憶就係對主角既happy end
其實未完全係sad end 呢加主角都知道左bobo係ex個妹 又知道大家都好掛住大家 之後就
摸腳都唔奶埋,好蠢
感動 雖則 sad end 但好深刻
sad得黎我覺得係最好既結局
但係按腳點解唔玩埋對腳 反正摩天輪冇人見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞