【真‧真‧真大結局】飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」

436 回覆
551 Like 31 Dislike
咁樣叫happy ending?

究竟happy end嘅定義係咩
我get唔到

有巴打講咗
睇完,好sad好空虛,睇怕要開個真。真。真。真結局出黎開心下
屌你老母sad撚到
但你寫愛情故的確好睇
我今日內睇左你頭三個故

生日快樂呀巴打
可以放低正皮了

btw #202 第三句 應該係「妳」而唔係「你」?

係 多謝提醒
留名
經歷過就覺得呢個係happy ending

哩句真
又追完一個故,下個故見

喪屍故呢?
佢前度個妹就係bobo? 老豆老母離婚 bobo跟老豆
又有一話bobo有句你鐘意姊姊嘛 再加上隻維尼小熊
又話個前度啲牆紙係貓圖案同bobo講既一樣

細心

我睇到中間已經覺得你可能會寫佢地有機會一齊再由bobo口中得知 前度同bobo係兩姊妹 之後先有緣無份 點知原來故事入面無講 但後面再增加左幾個好明顯既位bobo係前度個妹 因為前度係講 親愛嘅人即係親人啦
屌比返Bobo我唔要家姐得唔得
我以後都唔睇你d故喇

細心

死啦 點解我睇唔到呢d位
肯定係gay廉d sad既位搞到眼濕濕睇唔到

btw 真心覺得呢個ending比起小藍無咁sad
真係好想多謝gay廉寫左呢個故
為左表示誠意
送個like比你fb同比個正皮你啦

利申: 啱啱出呢個故個陣,我個fd問我有無睇呢個故,佢話佢同你同一班機
唔係喎,由頭追live追到依家,我覺得真係幾Happy Ending

有時唔係下下要一齊先Happy Ending 主角學識放低一啲野,Bobo都選擇咗將「天生一對」嘅回憶永遠留喺心中,其實都幾happy呀~

皮已正
睇完個心那住那住咁
皮已正
真心要揀bobo定家姐既話
肯定揀bobo
呢種type既女仔其實真係幾正

不過睇到最後講佢地係兩姊妹,真係有一刻既心酸

細心

為左表示誠意

利申: 啱啱出呢個故個陣,我個fd問我有無睇呢個故,佢話佢同你同一班機

下咩呀 冇記錯嘅話小藍唔係happy ending咩
其實BOBO 一早已經想溝左家姐條仔好耐
次次都係同女主角生活係同一天空下永不相見

次次都係sad end

Btw 皮已正
又sad end
論何為happy end
屌都一早預左冇好結果,
不過咁既結局先係凍忌廉既故
皮已正,期待gay廉下個故

回憶真係唔應該道破
當愈來愈清楚一個人
缺點就會一個個浮現
破壞兩方心目中形象
回憶就只會變成傷痕
由得幻想留係回憶
對兩方都更好係咪

細心

為左表示誠意

下咩呀 冇記錯嘅話小藍唔係happy ending咩

跳海之後飛去搵佢嘛
兩姊妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞