有冇外國撚吹下水

818 回覆
3 Like 1 Dislike

long d加油

澳洲撚
住緊一個極多遊客既小城市
得鬼妹fd, 一個年齡差唔多既同性朋友都無
想揾人陪睇波飲酒落strip club都唔得

我都想識同我差唔多年紀既香港人
大學入面 我個系無咩香港人
同校既 又唔知點識

我freshers week無意中識到兩三個香港朋友 大時大節就一齊慶祝

我自從離開左香港就開始好毒 成日做咩自己一丁友
澳洲撚

同校既 又唔知點識

我freshers week無意中識到兩三個香港朋友 大時大節就一齊慶祝

我熟既大學同學入面 50%係high school 同學
我個系香港人真係好少
澳洲撚

同校既 又唔知點識

我熟既大學同學入面 50%係high school 同學
我個系香港人真係好少

如果好想搵人夾下band可以點入手

long d加油

long d加油

Van點解好啲

溫哥華天氣好舒服又多好野食又可以去行山
過左黎呢邊好似返左香港咁
可能因為我住downtown又無車掛

Van點解好啲

細個去過一次溫哥華 覺得好舒服 好想移民去加拿大

澳洲撚

鬼妹fd

Van點解好啲

細個去過一次溫哥華 覺得好舒服 好想移民去加拿大

好想去睇下

我都係得一部二手機

二手都好架 我用野好粗,划花就冇左幾舊水

我用左7千蚊買 好肉赤

7k嘅二手機係咩機

我死窮撚仲用緊部eos m2

A7 ah

A7

好葡萄

我60d咋,想換部有wifi既

A7算係最平嘅full frame la
其實想換返單反

A7唔夠好咩

利申咩都唔識

London jj say hi

大把英國撚同你hi

我喺london附近讀

二手都好架 我用野好粗,划花就冇左幾舊水

我用左7千蚊買 好肉赤

7k嘅二手機係咩機

我死窮撚仲用緊部eos m2

A7 ah

A7

好葡萄

我60d咋,想換部有wifi既

A7算係最平嘅full frame la
其實想換返單反

我想換部ff+ 有wifi既

我喺london附近讀

Brighton jj can join?

我喺london附近讀

師兄brighton都有一定距離喎

我喺london附近讀

師兄brighton都有一定距離喎

一個鐘姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞