有冇外國撚吹下水

818 回覆
3 Like 1 Dislike

其實我最鐘意睇景 其實今次去得呢7日基本係因為為左我 屋企人唔鐘意呢嘅深度遊

lm等睇靚圖

唔記得帶相機 不過用電話盡影啦

邊有人去旅行唔帶相機

其實係唔記得買SD card
不過暫時嚟講電話影得幾好

放幾張黎睇下先

去左yellowstone記得放圖

其實我最鐘意睇景 其實今次去得呢7日基本係因為為左我 屋企人唔鐘意呢嘅深度遊

lm等睇靚圖

邊有人去旅行唔帶相機

咪係 我上次去英國帶左三部 仲帶埋個死人腳架,夜機返香港諗住係飛機影星,點知一路飛返黎一路天光

真 有錢人 三部相機

我都係得一部二手機

二手都好架 我用野好粗,划花就冇左幾舊水
美國pa留名

PA邊頭

Philly

好撚感動 終於見到有狗都唔住嘅philly巴絲喇

lm等睇靚圖

邊有人去旅行唔帶相機

咪係 我上次去英國帶左三部 仲帶埋個死人腳架,夜機返香港諗住係飛機影星,點知一路飛返黎一路天光

真 有錢人 三部相機

一部單反一部無反一部菲林咋 三部單反就真係有錢人啦

玩菲林貴唔貴

你考起我 我都係啱啱玩冇耐,一卷菲林三十蚊,另外睇下你自己scan定出去俾人scan

我睇完西雅圖夜未眠就諗住去睇下,睇完 la la land又想去LA睇下

lm等睇靚圖

邊有人去旅行唔帶相機

其實係唔記得買SD card
不過暫時嚟講電話影得幾好

放幾張黎睇下先

又影得唔錯喎

lm等睇靚圖

邊有人去旅行唔帶相機

真 有錢人 三部相機

我都係得一部二手機

二手都好架 我用野好粗,划花就冇左幾舊水

我用左7千蚊買 好肉赤

7k嘅二手機係咩機

我死窮撚仲用緊部eos m2
宜家係CA旅行 jet lag訓唔著
Btw嚟緊去英國讀書

CA邊到?
香港人好難理解美加有幾大 以為里里去去得3個位好近

落嚟Dublin做咩

行下 見未去過 啲人又成日話多野睇多野食

笑撚咗 邊個仆街水你話多野食

做野果度啲阿叔

係北愛做緊咩?

餐館

做餐館係咪好悶

日日返工放工
仲要本身北愛又唔係多野玩 放假都係留係屋企多

落嚟Dublin做咩

行下 見未去過 啲人又成日話多野睇多野食

做野果度啲阿叔

係北愛做緊咩?

餐館

做餐館係咪好悶

日日返工放工

你落嚟Dublin一次要幾錢到
美國pa留名

PA邊頭

Philly

好撚感動 終於見到有狗都唔住嘅philly巴絲喇

巴打讀書定做野
日本在住。算唔算外國?
日本在住。算唔算外國?

緊係算啦

做野果度啲阿叔

係北愛做緊咩?

餐館

做餐館係咪好悶

日日返工放工

你落嚟Dublin一次要幾錢到

巴士來回都係£17姐
英國屌打美國,美國好垃圾

我寧願去美國

英美你都住過?利申我英美住過晒

不過去過旅行好好印象,可唔可以講下有咩咁差,我仲諗住去exchange

美國冇車好唔方便,除非你響紐約。始終版圖太大。英國相反好多小鎮都有幾條巴士線到大城市,倫敦呢啲更加唔需要講,分分鐘同香港一樣咁方便。就算去便利店,英國啲brand都熟口熟面,同香港相似好多,亦都較為容易適應。美國旅行下可以啦,要我住就不了

啫係如果唔係去大城市嘅不如唔好去咁話

其實係 始終我地係都市人
英國屌打美國,美國好垃圾

我寧願去美國

不過去過旅行好好印象,可唔可以講下有咩咁差,我仲諗住去exchange

美國冇車好唔方便,除非你響紐約。始終版圖太大。英國相反好多小鎮都有幾條巴士線到大城市,倫敦呢啲更加唔需要講,分分鐘同香港一樣咁方便。就算去便利店,英國啲brand都熟口熟面,同香港相似好多,亦都較為容易適應。美國旅行下可以啦,要我住就不了

都係既 其實我揀去exchange都係想抽時間玩曬成個美國

玩晒成個美國好貴,美國太大
宜家係CA旅行 jet lag訓唔著
Btw嚟緊去英國讀書

ca去邊到玩 我都好想去

去英國之前食返啲好野到時冇啖好食

報左團去las vegas, yellowstone, Utah, Grand canyon玩

到時住宿舍自己煮野食算啦

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日
7日四個州,5個人兩萬幾港紙到

點解咁撚平嘅

未包自費活動個啲+導遊費
我覺得去咁多地方值啦

不過好老實講,美國啲物價好貴

英國一樣

我寧願去美國

都係既 其實我揀去exchange都係想抽時間玩曬成個美國

玩晒成個美國好貴,美國太大

都係 所以諗住分幾次去

點解咁撚平嘅

我覺得去咁多地方值啦

食野包唔包? 之前join呢啲類似團都係平,但未包門票同食飯,貴真係貴在交通

包野食啊,就係唔包門票

咁真係好抵喎 下年諗住放暑假去依家plan緊,會唔會去chicago??

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

有親戚係到咋 唔係嘅話洗得仲多

我其實諗住兩個禮拜 nyc->Chicago -> San Francisco -> LA唔知會唔會太趕 想去埋Seattle 其實

好趕,西雅圖唔太值得特登飛去

報左團去las vegas, yellowstone, Utah, Grand canyon玩

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日

點解咁撚平嘅

我覺得去咁多地方值啦

英國一樣

你之前係英國邊度呀

食野包唔包? 之前join呢啲類似團都係平,但未包門票同食飯,貴真係貴在交通

包野食啊,就係唔包門票

咁真係好抵喎 下年諗住放暑假去依家plan緊,會唔會去chicago??

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

我其實諗住兩個禮拜 nyc->Chicago -> San Francisco -> LA唔知會唔會太趕 想去埋Seattle 其實

咁唔要Seattle啦 nyc飛Chicago 再飛 sf再搭巴士落La

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日

點解咁撚平嘅

我覺得去咁多地方值啦

英國一樣

你之前係英國邊度呀

南北都住過

包野食啊,就係唔包門票

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

咁唔要Seattle啦 nyc飛Chicago 再飛 sf再搭巴士落La

除非你鍾意飛機,想去睇波音廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞