有冇外國撚吹下水

818 回覆
3 Like 1 Dislike
英國屌打美國,美國好垃圾

我寧願去美國

英美你都住過?利申我英美住過晒

不過去過旅行好好印象,可唔可以講下有咩咁差,我仲諗住去exchange

美國冇車好唔方便,除非你響紐約。始終版圖太大。英國相反好多小鎮都有幾條巴士線到大城市,倫敦呢啲更加唔需要講,分分鐘同香港一樣咁方便。就算去便利店,英國啲brand都熟口熟面,同香港相似好多,亦都較為容易適應。美國旅行下可以啦,要我住就不了

啫係如果唔係去大城市嘅不如唔好去咁話

都係既 其實我揀去exchange都係想抽時間玩曬成個美國

我係Dublin

岩岩今日去完Dublin

落嚟Dublin做咩

行下 見未去過 啲人又成日話多野睇多野食

笑撚咗 邊個仆街水你話多野食

做野果度啲阿叔

係北愛做緊咩?

餐館

做餐館係咪好悶
大家讀緊書既有冇返下parttime 咁,我想試下教中文大家點睇?

教中文?

個market細咗啲喎
大家讀緊書既有冇返下parttime 咁,我想試下教中文大家點睇?

教中文?

個market細咗啲喎

其實我普通話幾好 因為細個屋企人送我去學 我見呢邊都有啲地方專教普通話
大家讀咩

讀教育

IT狗

我又係喎
係咪真。相認

我都係Dublin
留個tg針針?

教中文?

個market細咗啲喎

其實我普通話幾好 因為細個屋企人送我去學 我見呢邊都有啲地方專教普通話

你可以試下嘅 但係我諗冇咩鬼佬搵你可能反而有唐人搵你教仔
宜家係CA旅行 jet lag訓唔著
Btw嚟緊去英國讀書

ca去邊到玩 我都好想去

去英國之前食返啲好野到時冇啖好食
有無英國巴絲係midlands

教中文?

個market細咗啲喎

都好 唔好做飲食就得
Btw嚟緊去英國讀書

報左團去las vegas, yellowstone, Utah, Grand canyon玩

到時住宿舍自己煮野食算啦

去咁多地方

玩幾耐?

教中文?

個market細咗啲喎

都好 唔好做飲食就得

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

教中文?

個market細咗啲喎

都好 唔好做飲食就得

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

特別係如果你幫中國人打工,佢地會壓到你個價低過法定工資,但可以俾你一個禮拜做多過法定時數,chur到你盡,睇你點取捨

教中文?

個market細咗啲喎

都好 唔好做飲食就得

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

特別係如果你幫中國人打工,佢地會壓到你個價低過法定工資,但可以俾你一個禮拜做多過法定時數,chur到你盡,睇你點取捨

係美國如果有身份就唔好做餐廳作賤自已啦
識個大陸人廢到仆街都做office工

教中文?

個market細咗啲喎

都好 唔好做飲食就得

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

廢係指唔識英文定點

都好 唔好做飲食就得

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差
做project free ride
大家要開會傾project佢話要去個fd生日會
Btw嚟緊去英國讀書

報左團去las vegas, yellowstone, Utah, Grand canyon玩

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日
7日四個州,5個人兩萬幾港紙到

請問係網上報團定當地報
Btw嚟緊去英國讀書

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日
7日四個州,5個人兩萬幾港紙到

點解咁撚平嘅

都好 唔好做飲食就得

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差

Free rider真係狗嚟

都好 唔好做飲食就得

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差

Free rider真係狗嚟

仲要俾4大請左悿
有身分真係唔同
我同幾個鬼佬fd都o哂咀 呢d垃圾都請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞