有冇外國撚吹下水

818 回覆
3 Like 1 Dislike
hi

美國撚 啱啱回流咗

掛唔掛住美帝
英國撚 訓唔著 留個名

英國邊度
hi

就黎開sem好不安
點解外國啲中式野咁難食

唔係喎 我反而覺得外國個啲中餐好好食 因為啲師傅好多移民曬黎呢邊,上次係法國食左餐成世日食過最好食既中餐 師傅係福建人
hi

就黎開sem好不安

怕什麼
點解外國啲中式野咁難食

唔係喎 我反而覺得外國個啲中餐好好食 因為啲師傅好多移民曬黎呢邊,上次係法國食左餐成世日食過最好食既中餐 師傅係福建人

居然係法國

食飯了

有啲頹

唔差嘅
當然自己煮嘅仲好食啦

其實咩嚟 雞?

糖醋雞
有無多倫多jj ?

hihi markham jj
讀waterloo

hi 前waterloo 已grad
我住你再上

咩科?
newmarket?

angus glen jj
美國撚 啱啱回流咗

掛唔掛住美帝

掛住
有冇巴打食過 wings, 叫左 bobby wing 要簽生死狀
有無多倫多jj ?

hihi markham jj
讀waterloo

hi 前waterloo 已grad
我住你再上

咩科?
newmarket?

angus glen jj

unionville jj
英國屌打美國,美國好垃圾

我寧願去美國

我寧願去美國

英美你都住過?利申我英美住過晒
Northern Ireland

我係Dublin

岩岩今日去完Dublin

落嚟Dublin做咩

行下 見未去過 啲人又成日話多野睇多野食

笑撚咗 邊個仆街水你話多野食

做野果度啲阿叔
讀黎緊升year3
Yesr2 果陣去左兩個月Seattle exchange
好正Seattle ge summer 好一流
UW 好靚
希望夠gpa 黎美國讀master

我寧願去美國

不過去過旅行好好印象,可唔可以講下有咩咁差,我仲諗住去exchange

我寧願去美國

不過去過旅行好好印象,可唔可以講下有咩咁差,我仲諗住去exchange

美國冇車好唔方便,除非你響紐約。始終版圖太大。英國相反好多小鎮都有幾條巴士線到大城市,倫敦呢啲更加唔需要講,分分鐘同香港一樣咁方便。就算去便利店,英國啲brand都熟口熟面,同香港相似好多,亦都較為容易適應。美國旅行下可以啦,要我住就不了
美國撚 啱啱回流咗

掛唔掛住美帝

掛住

返去搵野做囉
Northern Ireland

我係Dublin

落嚟Dublin做咩

做野果度啲阿叔

係北愛做緊咩?

我寧願去美國

美國冇車好唔方便,除非你響紐約。始終版圖太大。英國相反好多小鎮都有幾條巴士線到大城市,倫敦呢啲更加唔需要講,分分鐘同香港一樣咁方便。就算去便利店,英國啲brand都熟口熟面,同香港相似好多,亦都較為容易適應。美國旅行下可以啦,要我住就不了

啫係如果唔係去大城市嘅不如唔好去咁話
有冇巴打食過 wings, 叫左 bobby wing 要簽生死狀

點解要簽

好辣架?

我係Dublin

落嚟Dublin做咩

做野果度啲阿叔

係北愛做緊咩?

餐館
大家讀緊書既有冇返下parttime 咁,我想試下教中文大家點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞