有冇外國撚吹下水

818 回覆
3 Like 1 Dislike
宜家係CA旅行 jet lag訓唔著
Btw嚟緊去英國讀書

ca去邊到玩 我都好想去

去英國之前食返啲好野到時冇啖好食

報左團去las vegas, yellowstone, Utah, Grand canyon玩

到時住宿舍自己煮野食算啦

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日
7日四個州,5個人兩萬幾港紙到

點解咁撚平嘅

未包自費活動個啲+導遊費
我覺得去咁多地方值啦

食野包唔包? 之前join呢啲類似團都係平,但未包門票同食飯,貴真係貴在交通

飲食真係好惡頂
做飲食就好似冇咗人生咁

特別係如果你幫中國人打工,佢地會壓到你個價低過法定工資,但可以俾你一個禮拜做多過法定時數,chur到你盡,睇你點取捨

係美國如果有身份就唔好做餐廳作賤自已啦
識個大陸人廢到仆街都做office工

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差
做project free ride
大家要開會傾project佢話要去個fd生日會

Free rider真係狗嚟

仲要俾4大請左悿
有身分真係唔同
我同幾個鬼佬fd都o哂咀 呢d垃圾都請

靠關係?

報左團去las vegas, yellowstone, Utah, Grand canyon玩

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日

點解咁撚平嘅

我覺得去咁多地方值啦

食野包唔包? 之前join呢啲類似團都係平,但未包門票同食飯,貴真係貴在交通

包野食啊,就係唔包門票

咁真係好抵喎 下年諗住放暑假去依家plan緊,會唔會去chicago??

特別係如果你幫中國人打工,佢地會壓到你個價低過法定工資,但可以俾你一個禮拜做多過法定時數,chur到你盡,睇你點取捨

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差

仲要俾4大請左悿
有身分真係唔同

靠關係?

應該唔係 咁岩hiring season
加上條友cv上有d 唔錯既title eg accountant

去咁多地方

玩幾耐?

留係美國就16日
去頭先我講個啲就7日

點解咁撚平嘅

我覺得去咁多地方值啦

包野食啊,就係唔包門票

咁真係好抵喎 下年諗住放暑假去依家plan緊,會唔會去chicago??

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差

仲要俾4大請左悿
有身分真係唔同

靠關係?

加上條友cv上有d 唔錯既title eg accountant

以前做過accountant咁?

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差

仲要俾4大請左悿
有身分真係唔同

靠關係?

應該係間細公司度做part time會計 然後叫自己做accountant咁

點解咁撚平嘅

我覺得去咁多地方值啦

包野食啊,就係唔包門票

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

有親戚係到咋 唔係嘅話洗得仲多

我其實諗住兩個禮拜 nyc->Chicago -> San Francisco -> LA唔知會唔會太趕 想去埋Seattle 其實

點解咁撚平嘅

我覺得去咁多地方值啦

包野食啊,就係唔包門票

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

Btw 巴打又係去英國讀foundation?
美國撚 啱啱回流咗

掛唔掛住美帝

掛住

返去搵野做囉

有咗小朋友 飛唔到了

廢係指唔識英文定點

英文廢
態度差

仲要俾4大請左悿
有身分真係唔同

靠關係?

應該係間細公司度做part time會計 然後叫自己做accountant咁

咁有工作經驗難怪佢會俾人請嘅
美國撚 啱啱回流咗

掛唔掛住美帝

掛住

返去搵野做囉

有咗小朋友 飛唔到了

有咗小朋友

咁就一世

包野食啊,就係唔包門票

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

係啊
你都係?

係啊 你邊度

包野食啊,就係唔包門票

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

我其實諗住兩個禮拜 nyc->Chicago -> San Francisco -> LA唔知會唔會太趕 想去埋Seattle 其實

我去完個7日都會去埋LA btw seattle有咩玩

唔知 但唔知點解由細到大都好響往呢個地方

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

係啊
你都係?

係啊 你邊度

你係今年去?

抵玩到爛喎

窮撚表示好葡萄

我去完個7日都會去埋LA btw seattle有咩玩

唔知 但唔知點解由細到大都好響往呢個地方

好似好多人都去Seattle, 但我到宜家都唔知個到有咩玩

我睇完西雅圖夜未眠就諗住去睇下,睇完 la la land又想去LA睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞