[突發]馬會派彩出錯,派彩數小時俾扣回

291 回覆
69 Like 8 Dislike
你唔同馬會嘈唔比翻錢你,佢自己有一條條例派左彩有任何更改馬會都不會承認
已有人成功拎得翻錢

真係有人攞得返?

係,已經有1個fd 1個巴打拎得翻

佢用咩方法?就咁打去嘈?
馬會係好撚狗
自己出錯但要賭仔埋單

埋咩單,你有撚俾過錢
問題係馬會作為莊家 你係有責任確認正確賽果wor
你講4:1 派左彩 之後幾個鐘先發現有問題扣番人錢
如果賭場 無確認d排係岩數
比你贏左鋪百家樂 $500 之後你連本帶利推多口$1000唔中
轉個頭賭場搵番你 喂 你頭先第一口唔中wor,因為你第二口都唔中 所以你要比番$500出黎

邊有莊自由柒左仲咁撚小家到

咪係 一係就唔好派住 核實先派 依家就派完改左賽果就收番
狗會自己賭外圍就得
香港人賭就唔得
歐聯bale果次係派哂無首名入球同bale首名入球
你唔同馬會嘈唔比翻錢你,佢自己有一條條例派左彩有任何更改馬會都不會承認
已有人成功拎得翻錢

真係有人攞得返?

我都想知
已有人成功拎得翻錢

真係有人攞得返?

一個係馬會嘈,職員打返公司
一個就係電話嘈,職員覆返佢電話

都係果句睇你牙力, 俾人講兩句你就收皮嗰啲就預咗冇得收返

絕對係
N年前
唔記得英超乜對乜
買走地下一隊主入同冇入球
等候確認時主隊入波
但之後主隊下一個入球就話截止投注
冇入球就確認左
屌佢老母
即刻打電話去屌
過三,四日後比番錢我

洪都拉斯對法屬圭亞那果場本身0:0,但法屬球員出左唔符合資格球員被賽會判輸3:0,如果馬會以賽會結果為依歸呢場亦都要更改

呢個例子唔適用

點解唔適用
依場韓國波完場的確係4:1 ,有片有晒証明入完波到完場都無球証吹過越位或者犯規

一樣是足總賽後推翻結果wo
選擇性跟賽會決定
都係果句睇你牙力, 俾人講兩句你就收皮嗰啲就預咗冇得收返

絕對係
N年前
唔記得英超乜對乜
買走地下一隊主入同冇入球
等候確認時主隊入波
但之後主隊下一個入球就話截止投注
冇入球就確認左
屌佢老母
即刻打電話去屌
過三,四日後比番錢我

我都試過同一程況,仆街到爆,唔屌都唔得
洪都拉斯對法屬圭亞那果場本身0:0,但法屬球員出左唔符合資格球員被賽會判輸3:0,如果馬會以賽會結果為依歸呢場亦都要更改

呢個例子唔適用

點解唔適用
依場韓國波完場的確係4:1 ,有片有晒証明入完波到完場都無球証吹過越位或者犯規

一樣是足總賽後推翻結果wo

馬會話以賽會當局結果為準,比賽確實出現明顯失誤對賭仔唔公平
有無馬會D人講下收唔收到風呢場開4:1既話賠多幾多錢呀?
個派彩同賽果凌晨2點先update 呢壇野搞到較都無得訓
雖然戒左賭
呢壇野一定要搞大佢
推到馬會仆街
打電話上去無人聽
已有人成功拎得翻錢

真係有人攞得返?

咪落投注站嘈啦
佢地都做唔到野
咪同你地打電話
自己喺屋企打啦
已有人成功拎得翻錢

真係有人攞得返?

咪落投注站嘈啦
佢地都做唔到野
咪同你地打電話
自己喺屋企打啦
已有人成功拎得翻錢

真係有人攞得返?

咪落投注站嘈啦
佢地都做唔到野
咪同你地打電話
自己喺屋企打啦

佢講緊成功例子喎

唔係建議方法
呢場垃圾波就跟官方?
以前d 角球又唔見你跟官方。正賤種黎

跟官方角球 爭我唔少呀狗會
好心馬會一年賺百鳩幾億就唔好計較呢d婆乸數啦
最多咪一百幾十個
做好公關形象仲好啦
抽水已經勁過人

反而想知球波有咩問題
點解可以賽後推返越位入球
場場咁做都得啦屌
咁洪都拉斯果場上盤又唔見你派番比我? 搬龍門
洪都拉斯 對 法屬圭亞那 最後都改左 洪3:0贏

唔講唔知
買左1萬入球大

呢場仲要好快就判左
要追究一定追到

法圭第一場分組賽之前已經知出以前車仔個馬路達係違規
第二場分組仲要擺佢做正選
雖然呢下好有抗爭意味 我支持
但同時代表好撚假
佢呢個舉動仲要令洪都拉斯由出局變出線
今次真係馬會錯

On9仔派哂兩範算啦

搵咁多錢咁撚蠢

獨市生意玩撚晒 賭仔奈佢咩何
上次墮馬事件又係咁

上次墮馬隻吉馬干擾其他馬個次?
個次馬會無錯啵
同球證一樣
吉馬係馬場係當做死物黎

今次馬會收返錢就真係孤寒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞