[突發]馬會派彩出錯,派彩數小時俾扣回

291 回覆
69 Like 8 Dislike
咁洪都拉斯果場上盤又唔見你派番比我? 搬龍門
洪都拉斯 對 法屬圭亞那 最後都改左 洪3:0贏

唔講唔知
買左1萬入球大

呢場仲要好快就判左
要追究一定追到

法圭第一場分組賽之前已經知出以前車仔個馬路達係違規
第二場分組仲要擺佢做正選
雖然呢下好有抗爭意味 我支持
但同時代表好撚假
佢呢個舉動仲要令洪都拉斯由出局變出線

巴打,唔知邊度睇過法圭唔係fifa完員定金杯好似唔當FIFA比賽黎
大家有冇印象

金杯個賽會又係on9既
香港學界都查學界證啦
國際杯賽都可以搞d咁既野

唔講唔知
買左1萬入球大

呢場仲要好快就判左
要追究一定追到

但同時代表好撚假

巴打,唔知邊度睇過法圭唔係fifa成員定金杯好似唔當FIFA比賽黎
大家有冇印象

金杯個賽會又係on9既
香港學界都查學界證啦
洪都拉斯對法屬圭亞那果場本身0:0,但法屬球員出左唔符合資格球員被賽會判輸3:0,如果馬會以賽會結果為依歸呢場亦都要更改

兩件事黎喎

除左改判個時間唔同
有咩分別
洪都拉斯對法屬圭亞那果場本身0:0,但法屬球員出左唔符合資格球員被賽會判輸3:0,如果馬會以賽會結果為依歸呢場亦都要更改

兩件事黎喎

除左改判個時間唔同
有咩分別

呢d應該整場取消
半和半擔都唔知點計

兩件事黎喎

除左改判個時間唔同
有咩分別

呢d應該整場取消
半和半擔都唔知點計

但韓假場波應該賠哂兩邊
做莊唔係大撚哂,風險我地食,錢就馬會贏
狗會正仆街

唔講唔知
買左1萬入球大

呢場仲要好快就判左
要追究一定追到

但同時代表好撚假

巴打,唔知邊度睇過法圭唔係fifa完員定金杯好似唔當FIFA比賽黎
大家有冇印象

金杯個賽會又係on9既
香港學界都查學界證啦

咪係
仲要係馬路達咁出名ge球員

法圭唔係fifa成員
而以前都有安高馬代表法國後再代表瓜德羅普踢金盃ge case
所以法圭係好冤枉 我支持佢抗爭
但同時真係好撚假

唔講唔知
買左1萬入球大

呢場仲要好快就判左
要追究一定追到

但同時代表好撚假

大家有冇印象

金杯個賽會又係on9既
香港學界都查學界證啦

咪係
仲要係馬路達咁出名ge球員

法圭唔係fifa成員
而以前都有安高馬代表法國後再代表瓜德羅普踢金盃ge case
所以法圭係好冤枉 我支持佢抗爭
但同時真係好撚假

金杯咁多場都假到仆街
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

呢條例我都想知點駁 定雙重標準 話晒獨市 吹咩

例同faq都未分到 真係笑撚大人個口
小朋友返去讀下書分下邊啲有優先權先再去嘈ok?
廢事你衝出黎柒完一輪比人指住黎笑 傷害到你自尊心
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

拎住呢樣野去嘈
利申過去幾日無買波

追多兩怭水發現另一個on9仔
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

拎住呢樣野去嘈
利申過去幾日無買波

追多兩版發現另一個on9仔
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

呢條例我都想知點駁 定雙重標準 話晒獨市 吹咩

例同faq都未分到 真係笑撚大人個口
小朋友返去讀下書分下邊啲有優先權先再去嘈ok?
廢事你衝出黎柒完一輪比人指住黎笑 傷害到你自尊心

咪姐係雙重標準囉
李獻計都狂屌馬會
其實最公平做法就係當無賭過呢場 球賽無效 退返錢俾所有人 起碼唔好有負數戶口先
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

拎住呢樣野去嘈
利申過去幾日無買波

屌你真係onlun9
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

拎住呢樣野去嘈
利申過去幾日無買波

佢寫撚得出黎即係佢都認同啦屌你老母臭閪 唔好衝出黎柒啦
上次瑞超有場官方10角佢又派11角?
上次瑞超有場官方10角佢又派11角?

宜家講緊改派彩 唔係唔跟官方派彩
派左彩拎番走 同打劫你有乜分別
有人入錯錢落你銀行戶口你都有權唔比番對方啦 係咪on 9
集結苦主
集結苦主
集結苦主

即係當時旁證無舉旗
直到完場都係4:1
但賽後韓國聯賽官方推翻呢個越位入球變3:1
馬會又跟佢改3:1

係咪咁樣

應該就係啦...

佢老母,癡撚線,睇咗咁多年波都未聽過可以咁

泡菜真係垃鳩圾
咁都有得改
1986年世界盃結果都可以改啦
Hahahahaha
認真 今日返狗會個陣聽到個呀sir傾電話
話要1個鐘左右report一次大慨有幾多條友問場波
即係照咁睇狗會有機會睇多唔多人係狗會同bmt個類嘈
總之本身用戶口派左彩但係而家又收返個堆人就試下落狗會反映下
等狗會高層留意下呢單野博佢畀哂兩邊錢
應該要宣布球賽無效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞