[突發]馬會派彩出錯,派彩數小時俾扣回

291 回覆
69 Like 8 Dislike
點解咁多人會天真到以為馬會真係有咁大能力操控賽果

唔明就唔好入黎留言啦

呢家好多人就係講緊馬會鍾意派咩就派咩
同埋我可以好肯定同你講馬會呢單野都係比人陰
要搞都唔會搞你個得10零20萬既彩池啦

比人陰又點?
係咪可以唔跟賭博條例做野?

唔好轉移視線啦 一向都淨係回應緊d人話馬會操控賽果 唔好拉埋我落水先ching

咁自己俾人陰點解要改派彩 我又唔明喎?
自己俾人陰完要賭仔受?
咁點解洪都又唔改返3:0?

唔明就唔好入黎留言啦

比人陰又點?
係咪可以唔跟賭博條例做野?

唔好轉移視線啦 一向都淨係回應緊d人話馬會操控賽果 唔好拉埋我落水先ching

屌你老母啦
你搵個post 有話馬會操控賽果黎睇下
獨市就係咁
你賭個1千幾百又無可能搵律師告佢
賭外圍又怕犯法
明恰9你
獨市就係咁
賭外圍又怕犯法
明恰9你

其實正苦同馬會應該問下自己
點解有外圍存在

獨市就係咁
賭外圍又怕犯法
明恰9你

點解有外圍存在

係點解有方便快捷既馬會唔賭 走去賭犯法既外圍
其實有咩辦法可以搞到狗會
成日都可以由佢玩晒咁
但又吹佢唔脹咁
獨市就係咁
賭外圍又怕犯法
明恰9你

點解有外圍存在

一唸起選擇性開盤
選擇性開讓球盤
選擇性開角球
選擇性開走地角球
仲要食水深
真係火都黎
成日都可以由佢玩晒咁
但又吹佢唔脹咁

開放賭權
引入其他競爭者
獨市就係咁
賭外圍又怕犯法
明恰9你

點解有外圍存在

一唸起選擇性開盤
選擇性開讓球盤
選擇性開角球
選擇性開走地角球
仲要食水深
真係火都黎

PINNACLE 好似係最高水 ....如果佢開主勝2.0 馬會大約1.6X-1.7X
成日都可以由佢玩晒咁
但又吹佢唔脹咁

開放賭權
引入其他競爭者

成日都可以由佢玩晒咁
但又吹佢唔脹咁

開放賭權
引入其他競爭者

另外要成立賭博委員會
股市有聯交所監察
銀行有金管局監察
但馬會就自己監察自己
投訴無門

成日都可以由佢玩晒咁
但又吹佢唔脹咁

開放賭權
引入其他競爭者

另外要成立賭博委員會
股市有聯交所監察
銀行有金管局監察
但馬會就自己監察自己
投訴無門

跟住京港通幫襯大陸體彩

唔明就唔好入黎留言啦

屌你馬會都有打手
痴撚線

冷靜先我唔係打手
只係睇唔過眼好多人唔知頭唔知路係到9up姐
算啦睇黎呢個係賭仔圍爐post
洪都拉斯對法屬圭亞那果場本身0:0,但法屬球員出左唔符合資格球員被賽會判輸3:0,如果馬會以賽會結果為依歸呢場亦都要更改
洪都拉斯對法屬圭亞那果場本身0:0,但法屬球員出左唔符合資格球員被賽會判輸3:0,如果馬會以賽會結果為依歸呢場亦都要更改

兩件事黎喎
馬會都未追 而家成班幫馬會追真飛班友

呢個例子唔適用
單雙開晒

唔明就唔好入黎留言啦

屌你馬會都有打手
痴撚線

冷靜先我唔係打手

我就覺得係你唔多知呢個post啲人up乜多啲

啲人屌假波唔係話馬會操控賽果而係指足總

而屌馬會嘅係佢立場兩邊擺
過往派彩後就唔會翻兜
今次就調轉
有輸打贏要嫌疑

當然,賭仔無睇住個成個池
唔知佢咁做係賺定蝕
但懷疑兼唔順氣就好正常
試過開少個角球,成班友打上去比埋資料佢都冇用

唔明就唔好入黎留言啦

屌你馬會都有打手
痴撚線

冷靜先我唔係打手

呢場唔只10幾萬啦
是但見到有人買下隊入球都3000賠萬6
你都有份鳩up
我真係睇唔到有人話馬會操控賽果啦
問題係馬會作為莊家 你係有責任確認正確賽果wor
你講4:1 派左彩 之後幾個鐘先發現有問題扣番人錢
如果賭場 無確認d排係岩數
比你贏左鋪百家樂 $500 之後你連本帶利推多口$1000唔中
轉個頭賭場搵番你 喂 你頭先第一口唔中wor,因為你第二口都唔中 所以你要比番$500出黎

邊有莊自由柒左仲咁撚小家到
你唔同馬會嘈唔比翻錢你,佢自己有一條條例派左彩有任何更改馬會都不會承認
已有人成功拎得翻錢

真係有人攞得返?

係,已經有1個fd 1個巴打拎得翻

咁犀利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞