[突發]馬會派彩出錯,派彩數小時俾扣回

291 回覆
69 Like 8 Dislike
傻仔馬會搵咁多,仲同人計啲雞仔數
明明自己做錯點叫人賠

馬會獨市計到盡又點,唔好賭呀
賽後改比數唔好講啦 外國做法無辦法嘈
但係最on9既係馬會係你戶口拎錢個下
見到魚旦論都講得出口真係無常識 唔撚係話我無 人地唔可以有阿
家陣係有人係你戶口到拎錢阿 仲要係你唔知既情況下
係唔係你地呢班人覺得 馬會戶口就唔係私人戶口?匯豐個d先係?
咁換轉係銀行戶口,擅自拎你錢呢?
唔該連魚旦論到講得出口既on9仔自己諗下
Btw無買

銀行出錯, 你戶口多左一d本來唔係你既錢
一樣可以追返
仆街馬會啲賠率又濕鳩
又多不平等條約
又少嘢賭
連Btts 都冇
盤就淨係選擇性去開, 冇得自己揀盤
啲角球,大細波中位數又開得鳩
仲要而家擺明恰鳩你都有怨無路訴
冇競爭馬會就一路都會係咁

支持外圍賭博合法化
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

拎住呢樣野去嘈
利申過去幾日無買波

追多兩怭水發現另一個on9仔

佢寫撚得出黎即係佢都認同啦屌你老母臭閪 唔好衝出黎柒啦

係啦 知你同佢唔啱key 去追啦on9仔 仲唔追?
你一開始同意左條款

利申 冇買
但馬會有條咁既例喎

呢條例我都想知點駁 定雙重標準 話晒獨市 吹咩

例同faq都未分到 真係笑撚大人個口
小朋友返去讀下書分下邊啲有優先權先再去嘈ok?
廢事你衝出黎柒完一輪比人指住黎笑 傷害到你自尊心

咪姐係雙重標準囉

知唔知咩叫標準
賽後改比數唔好講啦 外國做法無辦法嘈
但係最on9既係馬會係你戶口拎錢個下
見到魚旦論都講得出口真係無常識 唔撚係話我無 人地唔可以有阿
家陣係有人係你戶口到拎錢阿 仲要係你唔知既情況下
係唔係你地呢班人覺得 馬會戶口就唔係私人戶口?匯豐個d先係?
咁換轉係銀行戶口,擅自拎你錢呢?
唔該連魚旦論到講得出口既on9仔自己諗下
Btw無買

大貓入錯錢落你戶口有無權拎返?
和氣生財呀各位
李獻計都狂屌馬會
其實最公平做法就係當無賭過呢場 球賽無效 退返錢俾所有人 起碼唔好有負數戶口先

3:1 4:1 d人中左 判球賽無效
你做得莊 就有風險
出左作實賽果 理得乜野原因 冇可能收返派彩
我支持係第一派哂 3:1 4:1 第2 派 4:1 最尾先係派3:1
跑馬派彩作實 賽後驗出有事 DQ 都冇得改返派彩
點解足球得
其實馬會真係好撚狗,
有場俄超角球明明全世界,所有莊都派9個
佢老味當8角完場,果次唔跟國際記錄呢次又跟
李獻計都狂屌馬會
其實最公平做法就係當無賭過呢場 球賽無效 退返錢俾所有人 起碼唔好有負數戶口先

3:1 4:1 d人中左 判球賽無效
你做得莊 就有風險
出左作實賽果 理得乜野原因 冇可能收返派彩
我支持係第一派哂 3:1 4:1 第2 派 4:1 最尾先係派3:1
跑馬派彩作實 賽後驗出有事 DQ 都冇得改返派彩
點解足球得

有道理
假設事後發現隻馬食禁藥取消資格
都無得改
司法覆核馬會
根本馬會做法不合理
有無投訴後既消息?
跟本冇人屌得郁佢
又壟斷 又低水 又狗 又做唔到野屌佢
諗起都火撚滾
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞