[突發]馬會派彩出錯,派彩數小時俾扣回

291 回覆
69 Like 8 Dislike
買之前話唔會認改賽果
買之後又改
係咪犯左商品說明條例?
係咪可以報海關?

利申:無買

龍門任佢擺
我試過角大馬會又堅持己見
唔跟官方公布

點解咁多人會天真到以為馬會真係有咁大能力操控賽果

唔明就唔好入黎留言啦

呢家好多人就係講緊馬會鍾意派咩就派咩
同埋我可以好肯定同你講馬會呢單野都係比人陰
要搞都唔會搞你個得10零20萬既彩池啦
韓假真係世界級,自己足協咁更改賽果都得既

球證吹哂雞示意入波都可以唔算,咁球證要黎把撚
懶係要公平就唔該揼本搞vr

而唔係搞到咁撚肉酸

最大問題係狗會唔跟自己賭博條例做野

有集體訴訟既話,馬會已經仆左街

唔明就唔好入黎留言啦

比人陰又點?
係咪可以唔跟賭博條例做野?

平時又食鳩我

又遊行?
不了
推到狗會仆街
Psih

又遊行?
不了

?
買飛仔D人真係錢已袋 理撚得你
洪都拉斯唔派彩就屌7馬會啦

若然跟官方,咁法屬圭亞那嗰場又唔改3:0?

馬會就梗係狗架啦,唔通送錢比你咩
買飛仔D人真係錢已袋 理撚得你

買手寫飛三比一之後掉左飛果D呢?

集體訴訟既話,馬會已經仆左街

又遊行?
不了

有既話死硬啦HKJC
睇左段片
吹撚埋完場都無任何動作話越位
之後夾硬改
屌你即係就算90分鐘吹左雞完場
都唔係最終比數
呢壇野好撚癲
on9啦 肯定係人為錯 平時個場有小小問題 都唔會派彩hold起哂先啦 擺明係有人貪快派左 之後改賽果馬會先黎收番

Hold住係賽會未confirm賽果馬會先可以咁樣hold派彩
宜家派撚左彩改賽果
條例都唔俾
以後仲駛玩?

唔明就唔好入黎留言啦

佢俾人陰都要跟返自己條例做野啦
講過唔算數?

唔明就唔好入黎留言啦

比人陰又點?
係咪可以唔跟賭博條例做野?

唔好轉移視線啦 一向都淨係回應緊d人話馬會操控賽果 唔好拉埋我落水先ching
馬會:公就我贏 字就你輸

好多次
係好撚多次
人地官方公布係十角
仆街馬會就理鳩得你
堅持唔跟官方公布

咁撚大獲 狗會呢獲仲唔撚含家產

唔明就唔好入黎留言啦

屌你馬會都有打手
痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞