kofgym弱智收人850一堂

409 回覆
585 Like 32 Dislike
井多少少?
我都想知
之前一直想跟佢練腳
不過港島有d遠
你問得就預咗呢個答案
連登仔:自己學
因為連登仔都唔知有咩教練是好
百貨應百客
收得平又話冇料
收得貴又揾笨柒
自己上網學啦吊
Dm佢咪知
247不知明教練都800一堂
佢叫有d名氣唔算貴啦
burger有認過
呢層你問佢地先知啦 可能得都唔一定
真? 咁真係唔係好掂
有冇link
又咁講,大場教練咪一樣要另外俾membership pt又另外俾
但有時見啲人係大場上pt都幾濕鳩,由其是rush hour, 個pt要周圍問啲人仲有幾多setplan咗既動物有限時間又做唔到啲大場就算有整個pt area都好簡陋,一張bench一加cable幾個db 就係,最後又要出去weight floor同人逼

所以有自己場for pt係差好遠
之前有段片話好耐以前食過口仔一兩個月分享下用藥既分別
對腳勁過上身 終於有人leg day多
Marvin話晒都Wnbf world #2
收得貴就合理 Burger憑乜
唔知,駐場教練要拆冇計,我剩係見大把人同個客求其去個場私下教,我做gym成日見人癡住條友靜雞雞教,同教水一樣,吹佢唔脹
隻腳
如果真心笑鳩佢又唔會一齊做fd咁耐啦
香港啲健身風氣真係戇鳩
咁都有得屌
佢真係講錯嘢咪大大方方講出嚟
俾大家學吓嘢
又唔係有錯唔認
啱又好錯又好 唔攞出嚟講又點會進步
普通gym 一堂都7舊
佢有個10萬人channel 緊係收貴啲
不過佢哋由得個中學生差啲舉斷腰 好反感
咁講啦, 依d野講天資, 同後天肯付出幾多時間努力

好似讀書咁, 有人可以學左十年都唔識
有人唔叻, 但後天肯努力都有成績
又有人先天好叻, 唔洗掂學就明

教練, 師傅, 老師, 只係教你, 重要係你自己消化吸收到幾多
笑鳩佢做gym 果part又唔代表唔做得朋友可能佢鏡頭後好識做人呢
Tyler 單嘢果陣連登都有po, 不過後尾唔知點解del左
減肥自己學好易je
你話去比賽先要人教
搵pt其實多數係懶想有人安排野比你做
佢呢個有講過好似用1個月定2個月操到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞