kofgym弱智收人850一堂

409 回覆
585 Like 32 Dislike
啱 個個都畀啲信心自己 咁就唔使對啲教練趨之若騖
demand少咗 就唔信班教練仲咁串抬高個價
市價….大學教授教大學生一對一市價 合理
但搵個小學畢業教大學生 用返教大學生一對一市價…就唔合理
串錯字啦
我成日好奇what are the differences between physiology and biomechanics
教人減肥我覺得無問題
但burger又唔係瘦 又唔大隻
比賽都係食豬肉奬 健力o lift又唔係
大撚把人搵教練 唔係個個咁得閒上youtube學
如果啲pt點收呢啲價錢
反而想知masaaki 做教練點樣搵咁多錢買咁多隻錶
唔係話幫佢
front double bicep 睇胸?
你又影張來睇下個胸幾大
咁你買啦
勁多打手
上面我仲俾人兇惡撚過狗
No ego lift
望鐘做
叫fd睇吓姿勢有冇fail
Fail就減輕

鬼叫我窮 咪唯有自己試自己做
吓兩個完全唔同area喎…
同遊狗撞樣可以收貴d
我反而覺得人地講一句都要黑面啲gym佬好撚玻璃心
正常gym 堂其實幾錢
睇返條片 Burger語氣都真係差 terry已經唔想睬佢仲要係咁講

「嗱你右邊呢 一點呢就即刻到 會緊哂
而家左邊呢 都仲係鬆鬆地架喎」

terry都好聲好氣講返「你唔好教我啦...」

burger又勁晦氣咁講「唔係教你呀 我同你講我feel到啲咩姐」

心諗佢洗撚你提咩
真係好聲好氣唔會咁講

我frd左右唔對稱我直接講佢唔對稱,叫佢自己留意番算
Around 1000蚊
Ig: bosco_lau_lift
有料,性價比高,唔hea,有program 跟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞