kofgym弱智收人850一堂

409 回覆
585 Like 32 Dislike
我個friend教開,公價$380一堂,真係良心價。
以前跟過其他PT$700一堂,真係好燒錢,好快就無再跟
先唔講價格合唔合理,
但我而家自己睇YouTube 跟啲健身programme,一般器械、啞鈴都還好,但槓鈴深蹲、RDL做親都下背痠+緊,真係懷疑自己動作有問題,真係要搵教練執,唔係嘅話驚會傷。
而家?
係唔係skip 左 leg day
市價應是多少?
Gay 佬會俾
其實好多教練都未必睇到你有乜問題
自己身體其實自己最清楚
不如自己做多啲功課去了解個動作
再去試多啲
一直都冇聽過人講一堂幾錢
原來呢D堂係要700幾800一堂咁貴
即係平時做GYM見到個D都係好撚有錢
包唔包場租先,定係入去gym club違法教授
係架,公司起碼分六成,唔係點為到皮香港租咁貴
呢個身型我操多半年都有
如果唔係追求極至,我某程度上認為gym係可以自學,但要花時間睇同過濾大量既資訊
由輕重量慢慢加上去,要留意多D 自己身體既情況,起碼做個陣要拍片check 自己既form
但新手邊敢set camera 影自己
記得上兩年先有post 瘋狂吹捧kof gym
連登仔真係痴尻撚線
唔用藥健黎做乜撚
啲錢留返買食物操大自己好過
唔明屌咩
痴線連登仔有咩係唔屌

大撚把呢d例子
小麻無啦啦推完,又無啦啦屌到人地做雞咁
留返啲錢食靚肉好過啦
連登仔真係講到似曾曾就以為自己係岩
尤佢地繼續搵大隻爆肌教練學野啦
學nutrition
邊個pro card教練教得好?
同埋跟你講嘅教練同burger會有咩分別令你覺得burger唔值呢個價?

身型上既分別可以唔使講啦
你落左野點都比天然操得大隻
如果新手想學野又唔落野
比較教練身型跟本無意思

咁教學上有咩令你覺得pro card先值收$800以上而burger唔可以/ 唔值?
因為佢廢 完
因為叻糟黎講佢都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞