[球場美術師]世一美斯球迷討論區(48)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
法國佬內訌好睇
法國又內訌
https://youtu.be/uElMAB3Km-w
又有

每個禮拜都有幾條美斯片但睇極都唔厭
鐵棍?
原來美斯係主場比psg球迷boo過?
有無咁on9
輸完比皇馬
佢同屁馬番到主場比球迷boo
AC米蘭又死
改名做BC米蘭囉
好波
美斯一定唔好續約,留係psg球迷唔歡迎佢,夏基美同馬昆奴斯又唔肯傳波比佢,咁踢落去都係斷送職業生涯
去邊隊好?
曼城最好啦,唔覺psg 歐冠出到成績
曼城算啦 陣容老化同埋哥狗歐聯成日衰自己
就算下年買新人 哥狗啲戰術 新人例牌第一年柒既
同埋踢英超冇得Hea 點踢國家隊
呢度都話有兩個細佬幫手
美斯一定要續約就真
屌埋佢老婆仔tim
所以而家psg完場 尼馬美斯兩個都唔去同個個區d球迷到謝場
有撚病
可惜而家留psg對佢黎講算最好既option
唯有希望佢拎埋歐聯大巴煎落psg球迷到
贏撚埋佢地爽到仆街
美斯一走 我一定唔會再睇同撐呢隊波
當時的確狀態唔好,巴黎球迷又唔係特別愛美斯
所以話美斯一定要走,佢根本踢得唔開心,包皮陣線班人又覺得佢阻住包皮上位
唔知點解呢度幾位巴打都唔想美斯走

明明成隊波西格西到出哂名

主場噓美斯
拎世界盃主場又冇歡迎儀式
成隊波掛住刷麥總鞋
內部四分五裂

唔好比我批死
就算拎到歐聯
到時一定都係封麥總做神
美斯助攻幾多球都好
都得我哋呢啲美斯迷打J

真係要hea踢嘅話
返巴塞/阿根廷踢都無咁嬲
夏基美上場先瘋狂傳波俾美斯同埋美斯踢番好個態之後都好受Psg球迷歡迎。要講走,尼馬喺Psg俾人boo得仲多,佢都冇走
仲有美斯邊到踢得唔開心,唔該唔好讀心啦,未見過踢得唔開心會張張相都咁多笑容麥總嗰啲嘢so what,細佬仔咪讓俾佢囉,美斯都好明顯唔介意餵波俾佢。
我覺得美斯可以同尼馬踢已經夠開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞