[球場美術師]世一美斯球迷討論區(48)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
問題係

嗰陣係馬昆 + dollar馬 派膠連輸幾球

美斯係唔算突出
但點都稱唔上戰犯level
更莫講話要比人噓

根本PSG啲球迷就係消費者心態
覺得比咗錢就要有冠軍
一出局
就拎最貴人工嗰啲嚟祭旗

又唔諗下佢哋班後防啲人工
比起其他球隊都係數一數二高
支持佢走
但現階段根本冇比留隊更好既選擇
咁你又何嘗唔係讀緊心

如果真係鬥讀心
你估下美斯呢刻想踢PSG多啲定巴塞多啲
咪撚返巴塞啦
俾人當臭4踢走 依家仲要返去幫拿樸達手
Psg歐聯捧盃我都會認為重點係麥總,如果美斯係重點我反而好驚訝
屌,美斯都贏盡一切啦,使唔使在乎依啲要吹邊個邊個先得。放鬆啲啦,有咪好、冇咪算。
最緊要美斯踢得舒服開心享受,喺球場散步間唔中先變魔術好過90分鐘搏命跑
最好就今季贏埋歐聯佢
下季贏就真係幫包皮造王
今年如果贏歐聯 邊有人理包皮
其實都轉唔到邊隊啦
西甲得巴塞可以去 但俾人玩完仲返去真係唔想
拜仁好似一向抗拒大年紀既球員轉過去 以前話祖記蠢買c朗
意甲d球隊仲頹過psg
得返英超曼城有可能 但真心覺得英超唔啱依家既美斯踢 唔符合哥狗要人逼搶既哲學 而且又會阻住gg上位就算贏歐聯都好大機會係唐仔搶fo

咁數完既話 其實psg都唔差啦
咁應該返阿根廷
之前唔係吹過一排話會去邁阿密咩
算啦
公道講句
唔係黎咗巴黎,改變咗佢心態同踢法
又點攞世界杯呀
啱呀

所以而家拎完
係時候按自己心願做下一步
咁真係不如留psg
我估佢打完美洲盃有機會去依家就應該唔會啦
美斯想同尼馬踢就係佢自己講嘅,至於佢唔介意麥總就係睇佢哋啲比賽,美斯根本係主動餵波俾麥總,齋係上次對C朗嗰場,勁明顯自己可以射又唔係射得多粒,但主動餵俾麥總

你話唔明點解依到啲巴打咁想佢留Psg ,我更加唔知點解你哋要係咁叫佢番巴塞,當初係邊個唔要美斯先,而家又想要番,分手都冇咁易挽回啦成日話家,當初個家咁對你,而家就用番個家嘅身份叫你番嚟,咪玩啦(屌,身同感受
連美斯都話總有一日會返巴塞喎
連美斯?連加特
係都要話美斯唔開心
喺度打份工輕鬆踢波我唔覺得有幾唔高興
仲踢得點撚解會遠離主流聯賽呢?
爭咩呀 嚟港超算啦
大家日日有得睇
咩事
球會本身就對美斯充滿尊重
當年美斯無法續約巴塞,已經係8月5日
大多數球會已經完成組軍,美斯選擇並唔多
但巴黎幾乎係第一時間聯絡美斯,開出豐厚合約,又盛大歡迎美斯

球迷噓美斯依方面,美斯係巴塞咁耐咁好表現,無巴塞迷噓佢係正常
電話佬,丹狗,古天樂依啲高薪價大牌嚟到巴塞果陣,表現唔好果陣係魯營咪一樣有好多人噓過佢地
咁美斯俾巴黎球迷噓果陣,都係同樣道理

世界盃歡迎儀式係死結
美斯係決賽打敗法國,唔通要佢係法國主場慶祝阿根廷奪冠咩
基於尊重法國人,唔慶祝係正確

麥總封唔封神,美斯根本無所謂,美斯如果真係超在乎,佢12碼/罰球/控球權等等就唔會讓哂俾人

美斯依家係巴黎無太大壓力,踢得好當然無所謂
踢得唔好有屁馬麥總分擔球迷火力

最重要係家人,美斯最重視就係家人
佢地係巴黎適應得幾好,又近巴塞
去其他國家又要佢仔女重新適應

英超,美斯唔識雞腸,果邊識西文嘅人又少,幾間大球會又無佢嘅朋友係到
意粉,都無球會俾到佢人工
德國,得拜仁,同英超啲理由一樣
西甲,兩間馬德里佢實唔會去,巴塞就起碼等拿狗走撚咗先好講

咁綜觀以上所講,而美斯又想留係歐洲嘅話,真係得巴黎係最合適
係巴黎踢美斯先可以養生

當初如果唔係佢係巴黎hea住踢,佢一定儲唔到energy 係世界杯爆seed
咪撚返垃圾疤啦
球會高層賤撚到咁
球會傳奇俾人當臭4咁趕走
仲返去?

普通人都唔應該返去
美斯作為GOAT更加唔應該做到自己咁既身世
第時返去做教練或者做其他位都算
做球員真心不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞