[球場美術師]世一美斯球迷討論區(48)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
點解咁多清對巴黎冇幫美斯大肆慶祝咁shocked美斯決賽贏嘅係法國,美斯球會又踢鈀,巴黎人本身出名高竇臭串,贏嗰刻都預咗鈀唔會大搞
拿狗揸旗就不了啦
仲要未計影帝仲係正選,68仲有草皮踩
美斯想返巴塞好正常同佢係想
不過真係好既就當然係留巴黎
起巴塞個個都當佢神
一但輸左就肯定佢食灑
壓力實大好多
相反巴黎佢都係打得一季
名聲上巴黎個邊都係重視麥總先
反而比美斯減少左唔少壓力
加上節奏上法甲得隊巴黎咁滯
對美斯黎講一定好好多
就算老作美斯想返巴塞
都唔好話佢因為球迷同高層死攬包皮啦

以美斯性格根本唔會care呢啲野
佢根本無諗過喺巴黎爭做大佬 搶風頭 要所有球迷愛戴佢
翻巴塞?

係球迷情感角度,要有d人離開左巴塞先有得傾,拿狗,碧基

係競技角度,要有另一d人需要離開左先,影帝,68,碧基

上面既條件未滿足晒之前,唔覺得巴塞會係比巴黎更好既選擇
Well say
而且好似話美斯啲仔都學緊法文?
主席掛咗靴啦
搞緊咩king league
我諗美斯會續多一年嘅 佢應該想好似佢西班牙班老友08~12咁back to back贏國家隊大杯
最好option一定係留鈀
老實講 個人猜測美斯點都再續一年
今季開始前都有講過上季表現不似預期
今季會彌補返 幫巴黎衝擊歐聯
至少我覺得唔會贏左個法甲就滿足去第隊
細仔個手勢係咪指世界盃數目美斯1:0c朗

放開個女仔佢
真係好豬
唔似香港咁易識人
來來去去都見個幾個掛
南美人出名熱情 就咁落街搭訕飲野都識一堆啦
反而香港人保守好多
如果係大城市當然易落街搭訕識好多人啦
但d細城市就來來去去個幾丁友
本angels with dirty faces 真係好好睇

睇到第七章開頭second coming 終於見到美斯

下次去借東歐嗰本先
cr7 effect係幫隊波加唔知幾多m ig follower
messi effect係幫阿根廷加粒星仔
東歐嗰本姐係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞