[球場美術師]世一美斯球迷討論區(48)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
馬後炮都要講馬天尼斯老貓燒鬚 包皮18年射走左個歐國盃下下都射龍門右手邊
呢場第一個12碼都係
世界盃後原諒左丹
包皮對阿根廷就係咁入pen
馬後炮都要講馬天尼斯老貓燒鬚 包皮20年射走左個歐國盃下下都射龍門右手邊
呢場第一個12碼都係
點估到對克羅地亞同對法國嘅法定時間仲輕鬆過頭兩場分組賽
包皮射3球右手邊 馬天有2下都捉到路
其中一下直頭已經掂到波
不過包皮個3球都射得靚
12碼射到咁靚真係冇得救
真係打阿根廷特別出力
BREAKING: Paris Saint-Germain now confirm that Kylian Mbappé will be out for “around three weeks” after injuring his thigh 🚨🔴🔵 #PSG

Mbappé will miss Champions League first leg against Bayern on Feb 14.
準備定反美爆閘嗰陣潛水先
爆條柒咩
而家世界盃都贏撚埋 驚佢老母
真心無欲無求了

國家隊大滿貫 下年再多個金球
之後啲歐聯只係錦上添花
其實包皮都係爭世界盃冠軍
打邊隊都會特別出力啦
可能有驚喜呢 唔知點解成日型住三巨頭出哂會反艇
球技都唔過關 真係新類型球王咩
吓 乜唔係拎完世界盃 以後都可以打劃行啦咩
連去沙地都刷唔到入球
美斯分分鐘追過晒佢啲紀錄
到時仲有咩可以j
J人工
80分攻中
其實前面多件勤力啲迫搶下唔係壞事好似阿根廷既艾華利斯咁
https://youtu.be/kuDqFTc561o

其實hakimi果球係咪開頭傳果條友越位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞