英女戀父多次亂倫 被捕獲釋後續亂倫

172 回覆
14 Like 74 Dislike
冇咩點計

你批得哩單就有下一單
人地真心相愛又唔比?
戴套都唔係100%避孕啦小朋友…
其實唔生下一代搞唔到人 無咩所謂
唔好揚出去咪得
最弊條女口疏

可能大把亂緊倫又口密既父女 母子係我地左右
1. 亂倫唔岩

2. 唔岩也者唔係因為我指得出人倫norm高過兩情相悅,細佬我咁表達只係因為聖經咁講

3. 我冇法係聖經外搵到立足點,當面對個人自由

4. 一如同性戀lgbtq ,我搵唔到條路甚至我都唔知點解唔岩同點解會咁(聖經外既立足點)

5. 但我信聖經

6. 所以我避你鋒,換句過講我係縮

7. 我只可以係推論方式/有神冇神到表達信仰同堅持男係男女係女婚姻係一男一女

8. 呢到講法律與道德可以搞到坐監

9. 我係冇point (我真誠地表達我係冇聖經以外既point但信唔信係天同地咁遠既事,所以我直接承認我係冇point同blind faith )
唔好chur到咁盡點睇
同性戀同最左既左派其來有自,而且係神學難題🙏
仲有成日話變性嘅人好勇敢,鼓勵佢哋變性,結果佢哋當中有四成大個咗後悔,但已經復原唔到
動物界仲有強姦,屍姦同姦其他物種(獸獸交)
聖經都係咁樣亂倫嫁啦.
但係咪真係杜絕到所有亂倫既人唔生先
生咗咋弱智殘廢既咪又要你地話口口聲聲話無問題既人交多d稅去養佢地
準確啲講,「因為大自然有同性戀,所以同性戀係響人類社會出現,人類應該要接受」係invalid
歸咎於2人「基因上的吸引」

科學好似話基因相似的人會相斥架喎
一個台灣贏西方啦
應該立法亂輪生既下一代唔享有社會福利 咁就無咁多問題
真真正正的性少眾
亂倫如果唔犯法(我都覺得唔犯)

就必須要強制絕育, 因為佢太容易生出有問題的BB, 害人一生
講左咁耐都冇相
英國好似好多呢啲新聞
想知邊個左膠支持亂倫
咁世界上得一種避孕方法咩小朋友?
你做愛之前淨係可以用其中一種方法咩小朋友?
男方女方都淨係得一種方法咩小朋友?

用個閪腦諗吓現代科技有幾多成可以杜絕做愛=>懷孕呢個case啦
小朋友
咁世界上得一種避孕方法咩小朋友?
你做愛之前淨係可以用其中一種方法咩小朋友?
男方女方都淨係得一種方法咩小朋友?

用個閪腦諗吓現代科技有幾多成可以杜絕做愛=>懷孕呢個case啦
小朋友
用一本講個信字嘅聖經去解釋世界觀根本就係自圓其說
點解我要信你嘅神而唔信飛天意麵神?

既然我有一套更加完善嘅說法去解釋經驗世界
而你啲傻鳩耶撚到最尾都係要用科學去解釋經驗世界
點解我要信你而唔係信科學

收皮啦耶撚
你真係好好笑
我講點肯定100%杜絕亂倫couple生唔到
你講有好多方法絕育

你點肯定班潛在可能有亂倫既情侶會亂倫呀
係亂既係咪100%唔生先,係咪逐家逐戶問你地係咪亂倫呀
如果人地要扑嘢係咪要監住佢地要帶dom食藥帶環呀

美國d亂倫家族係可以走去d山卡啦地方扑嘢以逃避執法者之後鳩鳩地咁生存再生一咋蠢仔
https://youtu.be/nkGiFpJC9LM
你咁叻你去提佢地帶dom喇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞