英女戀父多次亂倫 被捕獲釋後續亂倫

172 回覆
14 Like 74 Dislike
以前啲貴族好多都亂倫,啲神話又係
即係反LGBT啦ban鳩你twitter account
但呢單個老豆冇洗個女腦 個女以為個老豆死咗 咁點計
生仔同做愛太密切關係
到時有左bb真係後果難控
你咁只係逼緊人又逼緊自己

我冇講我有份,我冇講地平

你可以話我下下撐到盡,形格勢禁,係連登我唔咁做係冇法有效回答you guys will eat me alive

個兩個一個chem bio 一個數學出身,形式科學同自然科學佢地應該都識

保羅一早已經係羅馬書指條路比基督徒行

1. (羅馬書 1:20) 自從造天地以來, 神的永能和 神性是明明可知的,雖是眼不能見,但藉著所造之物就可以曉得,叫人無可推諉。

2. 由概念到物質,用人既講法都可以從上述兩方面推到有上帝

3. 故,基督徒因上帝教導,去認識由上帝所創造既既觀念界同物理界,係冇問題。
你逼人飲就道德問題啫,你自己係屋企飲關人咩事
咁條罪改成亂倫成孕咪解決
 曾經唔同意先入到佢罪
佢呢到係有法律程序,先立法執法再判,好複雜

所以你問「自己點選擇又冇逼人有咩問題」我唔識答

我只係想表達唔係任意,而係想硬砌[/purple]而且反對語暴加真口臭既個種歧視
her 系 her choice
搽火酒食茄汁定食火酒搽茄汁先岩
宗教問題 所以英國咁重罪 唔少地方你情我願合法
宙斯
問返啲基佬平權人士先知
自己基佬就得 人地亂倫又唔得
左膠死晒去邊
咁同性戀都可以係唔啱
而家歐美啲教育咪一樣細細個就洗腦啲小朋友唔駛鐘異性 搞到個個原本直既以為自己係基
相愛是任何形狀
//講到好似自己有份參與//

耶撚係容易眼大睇過龍定點? 我邊有話你有份啫?
我又有講地平咩? 我類比咋喎?
成鳩日講到好似受大眾壓迫咁, 就算真係大眾壓迫
都係因為你班耶撚講唔順通自己嗰套又要懶係解釋到世界咁撚自大
周圍同人講「人嘅本質」

係啦係啦, 宇宙咁大, 係得地球咁特別喺咁多星系、咁多行星一面有一個神design到咁

你鍾意做奴隸去搵個主人賦予你意義唔緊要, 你咪自己死埋一二邊囉死耶撚
你個腦係咪簡單到淨係可以二元?
//而係法律背後嘅原因都有盲點, 保障唔到無違反啲咩又有道理嘅受眾//
咁LGBT咪就係法律喺性別呢個議題保障唔到呢班人囉
咁醉駕同揸車關係唔密切咩?
關係密切係咪等於必然先?

即係今日香港係大刀會原因同刀有密切關係,
就推到 有刀, 所以香港係大刀會, 所以要ban刀?

correlation唔等於因果關係喎
係咪絕育就可以?
同你講道德你又講法律,咁好啦我地講法律

究竟一樣野係因為唔啱所以畀法律禁止咗,定係因為畀法律禁止咗所以唔啱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞