Collar真人真係樣衰到仆街 快撚啲收皮

667 回覆
1767 Like 250 Dislike
外國人會唔會以為港女得咁嘅級數
係街執幾件都靚好多
北姑加隻金毛林子善
想點
有冇影過相用過遠鏡 佢成塊面都歪晒唔係雙眼皮咁小事
公道啲講 韓國嗰啲洗咁多錢整容一定靚架
係街執幾件都靚好多
擺明係部相機柒
似係啲低階單反配啲垃圾鏡
影完又唔執下啲brightness contrast
影black pink都柒啦咁搞
女團真係唔掂喎
gao 冇分別, 都係咁撚樣衰
【香港網絡最新流量密碼:屌打Collar Part 2】

除咗收埋自己個五個月之外,由出道到而家,Collar班女每個月都被四方八面嘅人屌打。

做雞都尚且可以揀客,Collar班女冇得揀。今晚被After Class屌打完,下星期就輪到Lolly Talk,然後近日到EOS。有時班友慶起,會隨時係網上或日韓娛樂圈搵靚女出嚟屌打佢哋。

最慘嘅係Lolly Talk同Collar其實私下係互相支持,甚至係朋友嚟,但都慘被香港網民拉落火坑,真係慘過做雞。

2022年係香港被眾目睽睽屌打得最頻密嘅女人,一定係Collar,佢哋係2023年將會繼續淪為香港網民嘅洩慾工具。

https://www.facebook.com/766614928/posts/pfbid02ZXoFZpZyKfvUUSkXNYFyHDuCziXzwkurNdYvYDkuj91FtGTEF5hemQev33NZWcgCl/?mibextid=cr9u03
公道講句 marf同candy幾正
笑到仆街咩事
你今次又講得幾有道理
真 靚過果四條豬閪已經夠
sunling完勝佢地
Ivy好正
Ivy都係單飛吧!
公道講句 跳唱時不知幾charm
打和 平時屌開豬?
做明星緊係要上境靚啦,唔係做黎把撚咩
當年李嘉欣都俾王晶話唔上鏡....而家啲明星,哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞