Collar真人真係樣衰到仆街 快撚啲收皮

667 回覆
1767 Like 250 Dislike
佢地跳歌個part 睇咗下都唔係好上得大枱,sor,你話有實力就有啦
你咪自己打飛機覺得唔靚囉
yumi 吹奏post開足兩年, 洗撚要你認同咩, 你咩位呀
唔洗有你班傻閪fans 吹奏就夠
好撚崩 , 但我都鐘意
呢條友決賽叫曬成班人一齊喺度跳

其他人都係一個自己solo表演, 贏咗就一個人領功, 最唔鍾意就係佢
咁after class 今年出道一首歌都冇?
歌都未出過就要拆伙
上年有呢兩首

Y: Not dressin’ up no
No not dressin’ up
Not dressin’ up no
Not dressin’ up

C:Hey 日夜陪實你 又露晒脾
黑絲想 撕開都任你

Y:望啦望啦

W:真空裝show晒乳頭也ok
唔用套中出先會挺得起

G:若米青火山般激發突然流入我咀 喝掉它

W:We’re gonna drink it up
W+G: We’re gonna drink it up

Y::但處子之身得一個
初次誰能贈予 所有人

G:First time just first make love
G+Y:First time just first make love

C:Break on

W:小妹需要回氣
你也別性急

All:我已任你拮

C: Cos we’re never standing up
Be yourself keep locking love
隨便掂 隨便錫 除我哋

W: Cos we always make you up
I’ll be there to blow you up
常升起

All:Let’s go girls!

W:騎四后的只有你

Y: Not dressing up no
No not dressing up
Not dressing up no na no~

G:唔陪睡我就來用我碌脾
即刻整返醒你

All: Let’s go girls!

G:搖乳露陰當性器

C: Do u wanna kiss with me at the grand hotel high tea

W:Yes please!

C: T-back u let it go
and slap my butt i sweat

Y: You should push me suck your dick
and remind about what may I shake

C: Cause it doesn’t matter anywhere!

W: 又夠鐘剝衫兼剝褲
自由毋用蔽體 快亂渣

C: We’re gonna break it up
C+W: We’re gonna break it up

G:是我只識一種姿勢
不要凌晨做愛 對腳遞起

Y: First time just first make love
First time just first make love

G: Break on

C:點啪都夠盡興
永遠沒說不
我已任你拮

All: Let’s go girls!

G: Cos we’re never standing up
Be yourself keep locking love
隨便掂 隨便錫 除我哋

Y:Cos we always make you up
I’ll be there to blow you up
常升起 騎四后的只有你 ooo~

W:擒四后都不索氣

G::唔陪睡我就來用我碌脾
即刻整返醒你

W: Hold me on~ Yea~

All: 搖乳露陰當性器
搖乳露陰益晒你

W+G:唔陪睡我就來令你起機
一起捋它充氣

Let’s go girls
搖乳露陰當性器
來坐住這一個你
搖乳露陰當性器
扭蘿皆因想你 (仍想你)
搖乳露陰當性器
----+-----
吞精液有錢 一晚十幾遍
抬直兩腿 除下襯衫漸露乳線
仰望對Lin 條蕉奶得好甜 好甜
鮑仔幼嫩 粉西看見 留床再發電

欣賞我兩點 晚間做愛點
別再掩 姿勢任性令伯伯早洩 讓黑洞怎擴展 精太甜
亂咁黎射上臉 那怕Aids 破處事 成年難避免

*這赤裸構造 徘徊在腦海使你急躁
猴擒地砌多鋪 潮吹濕晒叫得好
飾演乖女調情像個寶 像個寶可高潮達到
捽碟也好 賣淫也好 係要吹細佬
三角洲已露 叢林伴美丘一味輕掃
如射我請來 身體賤賣任客舞
脫掉胸圍玉乳夾腸效勞
我非處你知道
袋仍正暖 排精好 射滿西最好
你別戴套*

想摸我對lin 就請備夠錢
沒帶錢 賒數別了害怕你拖欠
被征服的女子 等兩年 足秤期待你o趙
探秘三點 看正面
床頭來互舔

repeat *

小女生愛慕
行房極性感手勢周到
求同浴似寶寶
沖身擦背待你好
清早失身凌晨又啜桃 跪到兩膝通紅腫痛
望爽到上天 瞓完再搞 做愛不吞吐
喘氣都要做 纏綿在被單整晚深造
蹂躪到反皮 出水的嫩穴靚到
再沒可能為處女膜自豪 放心 少女心底知道
脷還會轉
含得好

四位有pink lin 你地起哄
我睇完哩個post 先知有隊野叫after class , 不過都係豬扒,可以唔洗睇
葉劉都好過佢哋
二師兄嚟
似偽娘
不嬲有跟進開ac 洗撚你講
得牙day條臭貨keep到,其他同東南亞女人冇乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞