Collar真人真係樣衰到仆街 快撚啲收皮

667 回覆
1767 Like 250 Dislike

應該唔止幾個毒撚
樓主果啲相影出黎既角度同timing都正路
但你果幅yumi眼都未打開喎
不過樓主引人注意collar認同既,成日post佢地
咁撚遠射埋去點distortion呀
mirror只係當時食正19年之後又無第二隊男團, 先比佢食哂個班
依家有lolly talk, after class, EOS, 仲有一班女明星e.g. 試當真班女, TVB啲女
collar啲廣告點同mirror比
肥左+老左
無keep女人係殘得好快
每次睇親呢個心0既手指就覺得無比噁心⋯
啲指甲真係短到
因為班撚樣佔用左公共資源啦
樣唔掂歌唔掂但viu就係咁推又買叱咤獎, 煩撚過閪
https://www.boredpanda.com/face-of-depression/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

我搵完第一個就出呢個
已經係話可以冇樣睇
我自己都depression當中
但身邊啲人甚至隔咗成年冇見嘅人
都係話我個樣好過以前
candy搞乜嘢嚟 肥咗好多
真,之前睇叱咤好多女仔造型都好撚恐怖
懶係突破咁係要搞到人樣樣衰衰

#Gao唔掂
都似夾硬想整大佢對眼
圖二眉毛同對眼痴埋左
但對眼咁同五官加埋好樣衰
你真心膠
公共資源

有咩on9得過萬千星輝頒獎禮
視后視帝

Huh? Yumi冇生力女銅 唔去屌柒kayan 試當真
走黎屌collar
TVB同viu都係公共資源, 你覺得萬千星輝頒獎禮有佔用即係TVB本身多人睇啫
講緊viu同903買獎買ap
又搞咩生日應援追巴士呢啲野咪佔用公共資源囉
一向都醜到嘔
起底又係傻閪小黃人感情投射
Marf今年年三十留係屋企坐定定睇炎明熹上春晚啦

至少靚過你
Soching d虎紋勁到
360 d眼紋咁勁仲單眼
四小花冇做巴士?

仲有我係話緊你話人買獎
你覺得叱吒買獎咪唔好睇
我都唔會走去話視帝係買

但on9係在於一個淨係頒自己
叱咤再差都只係環球冇去到

唔鍾意既野就錯哂
你係條街度見到個200磅肥仔肥婆唔順超應該都會屌佢佔用地球
自我中心到
新年番去探呀婆

就算我坐果個位睇唔到都會聽到炎b

香港之光gem接班人
我係暗瘡肥婆唔會影響yumi普通貨呢個事實
生日應援巴士係佔用公共資源
係公共交通工具上面嘅嘢就係公共資源呀?
啲車身廣告係巴士公司啲廣告plan嚟架,係私人商業活動囉
巴士banner位梗係公共資源, 周街迫人睇架喎
你出錢買係你既事, 你打擾到其他人就係問題啦
不如你Google下先
緊係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞