Collar真人真係樣衰到仆街 快撚啲收皮

667 回覆
1767 Like 250 Dislike
講你老母咩傻仔
呢d P圖都好意思放出黎
你成個Ig放哂啦
如果佢哋可以紅到
真係任何人都做到明星
你話樣衰識唱歌都話好啲
但係佢哋係「樣衰又唔識唱歌啊」
越屌越團結
無睇過呀
佢地唔多靚我就一路都覺,但估路到咁醜姐
佢地淨係能夠寄生係其他人既post
公道講句兩隊都醜,香港啲明星可唔可以搵返啲靚仔靚女上去,唔好試圖用啲醜男醜女洗觀眾腦
長澤雅美
好心你地啦班fans 啦唔好周圍9up幫偶像樹敵
本身普通觀感個班都反感埋
佢地而家仲係紅,但咁嘅樣咁嘅實力,紅到幾耐先係個問題

Cookie 當年唔紅咩,而家一團入面剩返幾個仲出現緊
好撚豬,DKLM
唔緊要pop 子gao 掂
年齡都屌打啦
黃藍是政見
好醜是原則
我覺得佢成日笑,表情多多,幾精靈喎

但都無乜星味

佢跳舞咁叻,做舞蹈諧星,跳啲又勁又搞笑既舞都有得諗

cap張笑緊既相就以為係真相
靚到。。。。。

駕巴士
其實佢唔係作為明星未夠靚

而係真係醜樣

佢而家有哂妝頭都咁

好難想像佢平時素顏係點
咁樣睇day都唔係話好靚 只係比佢哋班人好少少
講錯 係ivyso先岩
講事實就樹敵
係要跟連登仔統一思想先叫啱?
樹敵你同班AC打手講啦

從來冇人迫過你地一定要鍾意佢哋讚佢哋
你覺得佢實力唔夠,你有意見提出,ok

咁上面個d人身攻擊算咩意見呀?

日日就開埋啲濕鳩po
邊隊邊隊屌打collar
係真係屌打先好喎
你拎bp新牛嚟比
話佢哋舞藝等屌打都算
拎埋啲二打六出嚟做attention seeker,笑死人啦
點解個個fans 都叫人有意見提出你地無野下,做得娛樂圈係去娛樂,迎合大眾,唔係要觀眾教佢點點,觀眾冇欠佢地架更何況有提出意見你地班fans都係護主犬上身啦姜濤做偶像黎講好肥,減下肥算唔算意見,講完咪又係俾fans 追殺

好心香港娛樂圈就唔好咁hea啦,K-pop 我都唔係好識欣賞,但人地出黎外貌造型真係明星level wo ,無實力,又無樣又逼觀眾只許讚不許彈係想點

Btw咩after class 我入咗哩個post 先識
兩邊都係屎 我睇韓日台唔好
其實全部整返個韓國look應該已經好好多
低成本做法但人地啲韓團真係花咗好多心思喺造型化妝髮型身體管理,對得住觀眾對眼

見韓團都有豬扒醜男但佢地造型出色,立下眼唔覺,細心睇先覺
屌你老母玩tinder都無人要啦呢啲樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞