Collar真人真係樣衰到仆街 快撚啲收皮

667 回覆
1767 Like 250 Dislike
何謂韓國look?
佢地個個都咁黃咁黑點襯韓妝?
當年cookies就係唔紅

香港娛樂圈依家變到咁濕鳩同啲觀眾都好大關係
唔夠twins 紅,但都歌影視三棲類,我覺得算係咁
真係唔紅個啲應該係鷹皇期下twins以外個幾隊,我名都唔記得
咁你唔係仲開心咩
做乜要咁好心提點?
即係你意思係仲要多謝人盲反?
因為班fans太落力護主,縱到佢地肥又唔減,歌又唔識唱,舞又唔識跳

張國榮哩啲岩岩出道都俾人屌到化啦
佢班人一啲實力都冇又冇樣俾人話2句發觀眾脾氣,cls

Btw真係有樣嘅,我寬容好多
笑死,唔俾觀眾批評得,建議你班fans包起佢私人表演唔好俾我地啲街外人睇到蝕底哂
樣靚真係可以寬容下佢哋唱歌唔好聽

問題係

佢哋係樣衰
不過連登越返越紅
唔好比佢哋紅到上紅館呀

有時唔聽歌,ig 碌到啲靚嘅偶象,再睇佢地啲負面新聞我都好寬容
真係要上,唔上點賺你班人錢,一啲要求都冇
迎合大眾
大眾係指邊個?
連登仔呀?
笑死人啦
連登有邊個唔反?講嚟聽下
睇到自己咁重要
出去睇下個社會在上嚟指點江山啦

唔係叫你比意見呀
叫你屌得嚟都起碼知自己屌咩唔
人屌又跟住屌覺得自己好型個d咪盲屌囉
冇話唔得嘅
街市啲潑婦都係咁
你覺得自己同佢一樣LV咪得

而家啲傻鳩日日開鳩po盲屌
跟住你就話fans挑起事端

只許讚不許彈係咪你有妄想症
自己ff出嚟囉
其他隊啲fans我唔評論

Collar同其他香港女團而家係咪100%完美?唔係囉
但每日進步緊係事實
你想睇一開始100%嘅女團你可以去睇kpop
不過就算kpop女團咪又係比你班傻鳩搵到嘢挑骨
真呀
希望佢哋keep住開po

年年講,月月講,日日講

連登仔唔反個d先霉
連登仔真係大眾一部分有咩問題?
你班fans都係

樣衰當主觀啦,咁唱跳唔得客觀啦掛
你地開得post 撐又唔俾人開post 屌係想點?做得娛樂圈會有一個人100%受歡迎架咩

我冇話K-pop 完美,我話人睇落有努力執過咋
你話佢地都有努力,sorry 見唔到,連外貌管理最基本最容易比非fans見到嘅野都做唔到,其他唔好講啦

娛樂圈唔係睇樣就睇實力嫁啦,有咩問題,睇努力?香港好多人都好努力返工,幾時做佢地fans
岩,無連登仔日日開post 笑接得更快因為無人記得
掉轉左
係casual ok
Viu 唔ok
咁呢樣你又講得啱呀
連登仔的確係大眾一部分呀
但係大眾入面啲小眾囉
咩都懶係獨醒咁

想問下連登仔反咗咁多次/多個明星kol
有邊個係成功?

好似Jftt個d又話反又話罷睇
屌你老母,越反越多人睇

我都麻麻地鍾意jftt,但多人睇係事實
跟住連登仔又會話啲人品味低
自己最醒
但自己又推埋啲咩勇狗、kenny個啲

如果要跟佢哋啲口味先叫識貨,咁sorry我真係唔識欣賞

我而家有迫你做佢哋fans?
又話唔比你屌你係咪痴線撚
一直都話你知自己屌咩咪得
咪就係問你屌咩
你就話做咩叫你比意見
咁我講咩好

外貌管理
你拎住樓主個幾張圖嚟講講閪咩
靚啲個啲有人貼完你哋又扮睇唔到

Ac炒車相你哋就話專登影人樣衰樣
講到樓主唔係

從來唔可能令人100%鍾意你又講得啱呀
所以人哋從來都冇理過連登仔囉
咁你係咁幫手推po
佢哋咪要多謝你

不嬲都係咁講㗎
連登仔咁憎一個人,但又要日日開po講到唔識嘅人都識佢

我唔睇鏡
但所有鏡嘅新聞都係連登睇返嚟
想霉都難啦
Jfttt 又邊位
成個post 咪屌佢地樣衰囉,唔好不停問人屌咩ok?閱讀障礙?

Collar 入面好幾個樣衰明顯唔係角度問題囉,你唔好玩啦
張柏芝個啲都俾人蘋果照妖鏡過,但明顯個啲就角度問題啦,唔係樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞