[KPOP] K-POP 2023討論區 (4)

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
中肯
等咗好耐
Savage同Girls好聽囉唔該
我反而覺得啲人鍾意Next Level
但接受唔到Savage同Girls好怪囉
有品味
如果無HYBE 條水喉射住
閔媽媽隊NewJeans邊會紅得咁快?
班囡叫做紅咗就出嚟鳩噏當秘笈
女版YG!遲下可能閔媽媽啲防問出鏡仲多過NewJeans
.@JYPETWICE's MOONLIGHT SUNRISE is the first song to debut with at least 100k streams on Spotify Japan during 2023.
首首歌都有MV同打歌
唔係間公司afford到
因為在投資金額確定並完成投資後,廠牌實際的經營策略都是獨立裁量,與HYBE無關。而且當時除了HYBE以外,我也收到了類似規模的投資提案。

當時我有很多選擇,但無論投資方是哪裡,「獨力創作」和「不干涉」的條件都是第一順位,其實我也不是一定要選擇HYBE。

用撚完人地舊錢 拎埋品牌認知度
仲覺得自己天上天下 唯我獨尊咁 俾我選擇係你HYBE嘅福氣 唔係我需要你
我睇你條自大撚幾時仆街
明明係SM啲調音搞到成員把聲尖咗好多先畀人話高音刺耳 根本唔關首歌事同埋aespa成員特別係gigi 啲rap 不知幾好聽
而家已經係閔媽媽與養女們
唔係hybe家族飯aka牙米幫刷spotify
明明攞咗大公司紅利
功成不必在我 閔同志
良心中小企
啲playlist全部靠人捐架
啲challenge 係hybe artist好心幫手影架咋
閔熙珍咁唯我獨尊嘅口氣大到呢
講到所有嘢都係靠自己搞出嚟
明明大大個hybe喺背後
唔係真係以為自己冇大公司carry
單憑自己就可以推5件冇星味嘅女出嚟啊
用SM個名同HYBE嘅錢做宣傳
再喺訪問寸哂兩間野
再暗寸定批評佢嘅人都係精神病

呢條女真係世界級
你幾時又變返做my
。。
少女時代《FOREVER 1》位居2022年Melon年榜 第76位,成爲第一位且唯一在“2000年代”“2010年代”“2020年代”三個不同的十年中進入Melon年榜TOP100的KPOP女團~

係囉sm啲歌真係差
你kpop界忽然球迷嚟
SM既歌我只服NCT
你幾時又變返做my
kpop界忽然球迷嚟
sis有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞