[KPOP] K-POP 2023討論區 (4)

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
女王
BoA以前係帶領KPOP進入日本既功臣之一
初認識佢既原因最主要都係日文歌(LISTEN TO MY HEART,Valenti)
2002-2012 係最輝煌
個時出親碟都賣過百萬張, 真係好厲害.
但KPOP 瞬息萬變, 唔作出改變就會退後
BoA既實力無人質疑 但唔知點解唱得幾好, 都係唔想聽10年如一日既唱腔.
同睇形象千編一律既表演
如果佢退返幕後可能仲好啲 好似JYP咁 得閒先出嚟表演下
張元英去到我呢個年紀會變成點

會變成棕櫚(中女)油😂😂
首爾歌謠rundown

好美的韓國好女仔
你咪扮嘢啦
佢唱腔的確有啲悶,有種死唔斷氣嘅feel
次次出show 都係跳Only you,唯一唔同就係隔離跳嗰條仔年年唔同,由40代-10代都有
[quote]

左邊嗰個肥到
2020s’ Best-selling female group albums (Worldwide pure sales)

#1 Blackpink ‘Born Pink’-3,475,963
#2 Blackpink ‘The Album’-3,051,767
#3 æspa ‘Girls’-1,807,392
#4 (G)I-dle ‘I love’-1,400,104
#5 Red Velvet ‘The_ReVe_Festival_2022 - Birthday’-1,147,813
依啲先最正 都唔明點解瘦到條柴就係靚

咁樣ok?
今日都係做mc?

唔怪之得矮隔離一截 得女王著平底鞋

唔敢問…
英妹💘勁靚
BoA幾時得3,4年貨仔,2000出道到2012過onlyone先flop得犀利,都叫紅左12年,齋06年都賺400億,仲上唔到神枱?
https://youtu.be/_kYNYB-79GY
https://youtu.be/gEwU8nXMHPs
New Jeans💖跳舞幾有實力+勁好睇,跳得勁齊
你反英?我DLMLU
重申:
New Jeans💖跳舞有實力+勁好睇,跳得勁齊
臨過年休息食多咗
話說自從OMG出咗之後,幾忙都會聽/睇New Jeans💖相關野。佢地吸引力勁過毒品,睇到係咁夢見佢地。

之前Like NMIXX同Aespa 都未去到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞