[KPOP] K-POP 2023討論區 (4)

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
冇乜攻擊性咪由佢囉
佢得14歲 你唔好咁癲先
已經見到韓國講金佳藍到許允真TXT再到琴日文春
都係幫LESEXXXXXX宣傳
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
GOT the beat拆專非酋附身
由SM娛樂旗下7名女愛豆組建的「Girls On Top(GOT)」企劃小分隊GOT the beat於1月16日發售了首張迷你專輯《Stamp On It》。一位韓國網民拆專後在論壇發帖抱怨:真真非酋附身 哪怕讓我抽到紅毛那兩位的小卡也行啊

我知
發夢控制唔到
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
盤點4代女團廣告代言
前兩天韓網論壇一則帖子盤點了(G)I-DLE、ITZY、STAYC、aespa、IVE、Kep1er、NMIXX、LE SSERAFIM、NewJeans這9支4代女團的廣告代言。這個話題隨即就引發了韓國網民的熱烈討論。

IVE紅係好客觀嘅事實
韓國人唔好再酸
好核突
有咩好屌,紅咪多代言囉
正如Twice一堆代言,唔通又屌Twice話佢地冇料到但係攞咁多代言咩
小氣撚排外反芝麻人
aespa小卡中伏機會算唔算kpop史上最高
人間輻射
關你撚事
燒哂
我有公主病
BoA 係咪自肥
想做女團一圓自己心願就拉晒啲𡃁陪自己玩
aespa先係限定團
正職係got妹仔
佢明明自己都話唔知點解佢會喺入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞