美劇集中討論區(71) TLOU | Poker Face | 烈子S5 | Daisy Jones & The Six

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
下次快啲又再去過
我復活節後 都貴呀 點止3000up
屌成皮野可能我遲 1月尾先買
但上個月睇同一班機 仲加價貴左4千蚊

咁癲我都係plan食野同shopping做緊平衡
好多野想買想食 24粒鐘都唔夠用..
就咁睇tabelog已經勁多想試
太耐冇去啦要食返之前冇食過既野
我去東京因為冇諗住去睇風景近郊遊訴求淨係行街買野食野
好似果陣佢問喺邊度黎旅行 話hong kong之後開始笑哂口

感覺上hbo max果邊危啲如果冇獎攞又冇口碑
hbo呢邊就算唔收得 有口碑都暫時有得拍
佢地應該好想要多啲王牌劇喺手 可惜succession走得咁快

haru sis咁細膽
world war z之前好似話拍續集 又冇左聲氣
之前見到笑死
好好J頭髮又仲係咁濃密
佢女朋友就正啦
呢度絲打們推薦既sheshe都好高質
好期待又好怕受傷害最後10集
too soon佢原本下一套劇係hbo劇
仲要同jake拍
好鐘意睇佢拍既野
睇緊The Sandman
痴線好好睇
不要再說了
咁大Budget但係衰On9真係無話可說
我見有人喺我個post度推薦另一套Apple TV+嘅劇,希望只係個別問題而唔係成間嘢都係咁
本來見個cast都有興趣開
但metacritic得4x分
FB
話說套Dune劇好似出撚曬事
又係Apple,今次有Chris Evans同Ana de Armas嘅電影Ghosted
https://www.instagram.com/tv/CpfXQpfpM06/
已經唔重要了
睇完ig啲圖又覺得唔算好靚
慳返
可能下集都唔講
賭場佬追到上門又要睇佢跛腳走佬
我已經搵左幾個牛
FB
4月17開始succession同barry兩套final會同一日出現
https://twitter.com/HBO/status/1633165618999357459

今日生日
又睇一次笑一次呢條片
https://twitter.com/rrileykeough/status/1633063295090302977
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞