美劇集中討論區(71) TLOU | Poker Face | 烈子S5 | Daisy Jones & The Six

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
啱啱仲出埋隻album
啱啱都見到poster
見啲review話佢唱歌係成套劇最正既位
靚女又演技派 仲要唱歌都掂
trailer黎緊my body is not ready

新果集Poker Face
編劇sally wainwright都值得讚私心佢套gj有人欣賞會救返佢啦
巴打睇line of duty啦雖然s1-2啲畫質冇咁好
我要一個轟轟烈烈既ending
睇下你食咩基本tabelog高過3.5都幾難book我嗰陣想book京都三嶋亭食壽喜燒,提早2個幾3個星期book都已經冇位

講起甜品就sad除咗雪糕同Crepe成個trip冇食過其他連芭菲都冇食酒就飲得多

+1因為香港人出晒名好嘈唔知佢地識唔識分香港人同支那人,好驚比佢地認做支那人,用普通話同我地講你好 謝謝

你咁講又好似係,個情況勁似GJ 咁,由宣布到首播一個月都冇,但又冇promo,發生得好突然呢排見佢係咁谷the last of us,諗返都覺得有啲唔對路

我有frd鍾意睇zombie同恐怖片都話silent hill好睇,係佢講我聽先知有呢套戲我睇左少少唔敢睇,佢就講晒成個故事我聽,個人覺得後面都幾恐怖
Gj 係乜? 我都有睇sally profile 好似得呢一套crime drama.

絲打睇完s3?

Line of duty 已經搵左
唔會黎個丁蟹天台結局呱
最正都係s2張poster
Logan 一個打殘成班仔女
睇完預告真係大癲
三兄妹聯合埋Sandy and Stewy同埋Pierce
我睇到想大叫
扮工上緊連登突然後面
聽到即刻熱血咗
終極team up endgame
但Roman好多鏡頭都係似想搵返Logan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞