美劇集中討論區(71) TLOU | Poker Face | 烈子S5 | Daisy Jones & The Six

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
睇完trailer仲係唔覺得呢季係final
見到天台都諗起jump
我鐘意1同3
同埋3果陣出咗好多version好興奮
好耐無入黎
有無人睇緊呢套
撐logan贏到最後
Mrs. Davis | Official Teaser | Peacock Original
April 20
https://www.youtube.com/watch?v=lS0TQksoHwg

期待leftovers級痴線
https://twitter.com/kvanaren/status/1628795827798872064
Gentleman Jack不過係sheshe劇

未得閒睇呀巴打覺得個尾收得靚唔靚?

咁快啲睇啦我嗰陣一次過追晒3季好爽但之後等s4-6出等得好痛苦
咁誇 但早兩三個禮拜又可能趕啲
一個月前應該勉強book到 見依家仲有
但都幾多間餐廳高過3.5 揀唔好咁熱門可能好啲
我見旅遊個美食po勁多人book同一間 燒肉etc
已經特登避左復活節個十連假先去希望好少少

竟然關西超多甜品食
我東京已經bookmark一堆pancake雪糕蛋糕
bookmark甜仲多過鹹野
係唔識分架我諗試過比個sales冷冷地淡反應
講多兩句知係香港人即刻開心返笑哂口 係咁聊講野

肯定係諗住succession可以係長期飯票拎多幾年獎
點知咁快走心諗搵下套潛力劇捧第套算
不過講真覺得HOTD TLOU暫時未去到掃獎level
succession走埋 drama得white lotus壓得住個場

好睇呀搵次日頭睇試下
套戲都好耐之前 但都好深刻值得睇
咁多野未解決好多條線都想睇多啲
得10集仲要打大魔王
shiv tom線roman gerri線connor總統線
kendall x jess潛力線
20集先夠
跌落地
換人佢梗係開心
傳聞咪話佢想套劇focus多啲佢個角色
但之前比佢地炒左個女導演係focus女主角多啲
最諷刺會唔會係結局都係logan贏
大家繼續做死狗一切如常
太陽照常升起

S2真係勁撚精彩

She she唔睇了 not my cup of tea

收尾都OK,你未睇我費事講咁多住,其實個故事可以長啲

Line of duty go go go
loganloganlogan
開心
2對都好著
我要停下手先
出得咁密都唔使追咁貼
有5對著緊
雖然啱啱見到對v3又幾吸引
3集
Omg,當我覺得Poker Face開始公式化嘅時候,新一集又比到新驚喜
聽日睇
屌… 平時高分多critic讚果啲你又話高分唔一定好睇
要自己睇過先係真
依家低分又話低分等等先
係咪玩哂總之等你認證過好睇先係睇得過
好chur
Dead ringers好似直頭一黎就放哂全季
FB
絲打唔洗咁勞氣,呢套你有份投資?

咁你睇完係咪個分錯,唔值咁低分,可以俾下意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞