美劇集中討論區(71) TLOU | Poker Face | 烈子S5 | Daisy Jones & The Six

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
次次呢d cult 都係有對角
開定賭盤先,魔戒佬生存到幾多集先比misty殺死
前面知有咩會發生
走佬都係睇得好緊湊
成架飛機車落黎
基本上都了解左個世界觀
最尾見唔見到屋頂有隻好細粒既喪屍
明明got果時古裝look都無乜野
又話too shy

avada kedavra
spring 姐係3-4月
s1-2 只係隔十幾個月
4月有機
似係之前話succession同套love & death同一時期播
the idol捨得講幾時播未災難級
love,death 我好似未睇s3
the idol 會唔會早過succession
love & death唔係love death robots
hbo max有套新limited series叫love & death係elizabeth olsen做女主
手快快出左添

原來係新劇
個cast唔錯,有meth damon
olsen真係要睇睇

開始宣傳
cast幾好
劇本係BLL劇writer
the idol原本應該係上年有reshoot搞到食哂屎咁
見啲人估可能succession之後先到佢
https://twitter.com/RhodeToLove/status/1614798417867284481

本身預咗冇
依家仲要skip咗ep.6-7,直落ep.8
呢個角色cast 左百幾人, 真係搵唔到一個靚少少個樣又倔強咩?
記得以前睇gameplay見到佢地個父女情都係好感動
見唔到未追reddit個post
期待之後神回
想佢留耐啲
同misty兩個cutecute咁又大眼+細粒
做完LOU就做succession
TLOU 還原度勁高 誠意之作
還原度勁高?

淨係女主角選角已經唔係啦
去到個d畫面好好笑 公開處刑
Twitter 有人譯下d凌散片段
但主要係睇佢地reaction
Succession 要一次過補
黎梗又the idol 又love & death 點搞(已經唔計disney+追開個堆)
快d追succession啦
我掛著不斷重睇Gap刷views
me too 幾時先有新season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞