[PC]上古卷軸集中討論區 16 精靈重口味

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
生活係Skyrim真係好

等開飯

生活係Skyrim好?你有無諗過個度生活幾辛苦
無廁所無洗頭水,d屎水就咁倒落條街度,加埋d男人陣頭油味出面一定臭到嘔
無電腦玩無手機,聯絡人都好難
你話做dragonborn就話打打殺殺去冒險好爽姐,但你如果做普通平民?一件山賊都搞掂你啦 如果你生做女人,仲要驚比人女女女,窮既甚至要賣身做雞做奴第
你估你穿越過去一定會做主角咩

生活係香港 vs 生活係Skyrim
你地點揀(唔限你用咩mod)

唔限用咩mod就緊係skyrim for sure啦
所謂父蔭係好重要,上一代有間屋留俾你
就算只係陳年木屋都好過你要日日跑數供樓
就算住係船上面,都一樣可以生活得好好
基本上你係skyrim投得胎,父母一定有間屋,
窮到瞓街嗰班人都唔會有仔女
自己種田,打獵,衣食住行,自給自足
唔似得大都市乜都俾商家牽住你走

係skyrim做主角先唔著數,成世人俾主角命運牽住走
做平民先至自由自在

Skyrim就算做平民都唔洗買樓啦
求奇喺山頭起屋見到有囡囡經過就捉佢返屋企

所以香港啲地產商係好PK
以前啲地都係靠霸返嚟
霸完塊地而家就嚟賺窮人錢

係政府+地產商搞到香港人要為上樓而做狗
返去問下父母上世紀香港仲有木屋同鐵皮屋嘅年代係點生活
咪一樣個個牛高馬大,幾時有話一定要有車有樓
以前香港都係自己霸地起屋架咋

We all know that feel
利申:有樓

上世紀好咩?木屋鐵皮屋點生活?
我老母木屋區大,屋企係豬闌改建出黎,隔離就係屎水渠,大哥大家姐13歲出黎打工,本身想讀書都無得讀,其他細既要幫手穿膠花否則無飯開,到帝英政府收樓個陣一家10個人比得一間柴灣公屋,有好多人因為無登記收左間鐵皮屋無得賠。
只可以話個個時代都有難處,今日我地有地產霸權,昔日都唔好得去邊
如果Skyrim有得裝mod當然穿越過去

重點係收樓,你幾時見skyrim會收你樓 所謂上公屋,根本就係逼你俾返塊地佢,唔洗賠錢俾你,仲可以轉手賣俾發展商 上世紀嘅香港人,唔知自己住緊嘅地皮係寶嚟,俾政府呃晒 至於衛生問題,我覺得係時代背景唔同,木屋區慢慢發展,都可以有好好嘅衛生水平 上樓從來都係政府嘅謊言,逼市民退回為生活做到隻狗嘅地步 政府好清楚,要完全掌控一個地方,一定要令啲人長期活係需求金字塔嘅最底兩層 啲人一但有自給自足嘅想法,就會建立自己嘅社區同勢力,到時就更難收返塊地

唔限用咩mod就緊係skyrim for sure啦
所謂父蔭係好重要,上一代有間屋留俾你
就算只係陳年木屋都好過你要日日跑數供樓
就算住係船上面,都一樣可以生活得好好
基本上你係skyrim投得胎,父母一定有間屋,
窮到瞓街嗰班人都唔會有仔女
自己種田,打獵,衣食住行,自給自足
唔似得大都市乜都俾商家牽住你走

係skyrim做主角先唔著數,成世人俾主角命運牽住走
做平民先至自由自在

Skyrim就算做平民都唔洗買樓啦
求奇喺山頭起屋見到有囡囡經過就捉佢返屋企

所以香港啲地產商係好PK
以前啲地都係靠霸返嚟
霸完塊地而家就嚟賺窮人錢

係政府+地產商搞到香港人要為上樓而做狗
返去問下父母上世紀香港仲有木屋同鐵皮屋嘅年代係點生活
咪一樣個個牛高馬大,幾時有話一定要有車有樓
以前香港都係自己霸地起屋架咋

We all know that feel
利申:有樓

上世紀好咩?木屋鐵皮屋點生活?
我老母木屋區大,屋企係豬闌改建出黎,隔離就係屎水渠,大哥大家姐13歲出黎打工,本身想讀書都無得讀,其他細既要幫手穿膠花否則無飯開,到帝英政府收樓個陣一家10個人比得一間柴灣公屋,有好多人因為無登記收左間鐵皮屋無得賠。
只可以話個個時代都有難處,今日我地有地產霸權,昔日都唔好得去邊
如果Skyrim有得裝mod當然穿越過去

重點係收樓,你幾時見skyrim會收你樓 所謂上公屋,根本就係逼你俾返塊地佢,唔洗賠錢俾你,仲可以轉手賣俾發展商 上世紀嘅香港人,唔知自己住緊嘅地皮係寶嚟,俾政府呃晒 至於衛生問題,我覺得係時代背景唔同,木屋區慢慢發展,都可以有好好嘅衛生水平 上樓從來都係政府嘅謊言,逼市民退回為生活做到隻狗嘅地步 政府好清楚,要完全掌控一個地方,一定要令啲人長期活係需求金字塔嘅最底兩層 啲人一但有自給自足嘅想法,就會建立自己嘅社區同勢力,到時就更難收返塊地

我就唔係公屋撚黎嘅
如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

我諗我應該係個啲喺野外打獵住城市外啲小木屋得閒落城市啲酒吧揸下侍應屎忽個啲鬍鬚佬

好似幾寫意
話說我之前有個sex mod就係做侍應比人非禮

如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

我諗我應該係個啲喺野外打獵住城市外啲小木屋得閒落城市啲酒吧揸下侍應屎忽個啲鬍鬚佬

好似幾寫意

賣花女咪就係新手入門版sexlab
如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

好似幾寫意

做咩咁揚
如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

好似幾寫意

如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

好似幾寫意

係SE版出左之後先出32bit版
玩開lab唔知係正常
如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

好似幾寫意

玩開lab唔知係正常

如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

好似幾寫意

玩開lab唔知係正常

SE啱啱出賣花女mod個時hit到爆炸,超快上左N網本週第一名

玩得sex mod唔用都聽過掛
如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

好似幾寫意

玩開lab唔知係正常

SE啱啱出賣花女mod個時hit到爆炸,超快上左N網本週第一名

如果可以穿越
我諗我會做一個高精學者

史學家
專寫史記

好似幾寫意

玩開lab唔知係正常

https://youtu.be/4zLfCnGVeL4

hea hea 地影張比你地見下雅B
腳膠們有福了

hea hea 地影張比你地見下雅B

搶先我一步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞