[PC]上古卷軸集中討論區 16 精靈重口味

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
嘩因乜事我一PO 雅BB就咁多新巴走入黎

雅BB露肉啊嘛

露肉就話人露體狂
未去過羅浮宮啊?
玩mod新手只用過realvision enb
有無其他係高度推薦?

enb有好多,但要夾返部機
好難講話邊個好啲,如果想真實啲,最好係用埋天氣mod同flora overhaul
有無其他係高度推薦?

咦我有睇你個channel darksoul3 D片講得幾好

btw你想我地推薦邊方面既mod,我既話推薦依家好hit既大型任務mod,Beyond Skyrim - Bruma

樓上有巴打既gameplay截圖

巴打係腰禿伯黎?????????
不如出片講Skyrim啦

雅BB露肉啊嘛

露肉就話人露體狂
未去過羅浮宮啊?

羅浮宮其實有咩睇
有無其他係高度推薦?

咦我有睇你個channel darksoul3 D片講得幾好

btw你想我地推薦邊方面既mod,我既話推薦依家好hit既大型任務mod,Beyond Skyrim - Bruma

任務mod我暫時會自私玩
最主要想執靚個畫面
成日自己整完之後 望人地d佢品硬係覺得人地d光影靚d
有無其他係高度推薦?

如果係腰禿伯就要拍Bruma喇,而家勁hit
有無其他係高度推薦?

好難講話邊個好啲,如果想真實啲,最好係用埋天氣mod同flora overhaul

我部機應該頂得順大部份野既
玩過RLO配realvision 有d位好暗 暗到睇唔見
有無其他係高度推薦?

認真Bruma好睇過你打主線

雅BB露肉啊嘛

露肉就話人露體狂
未去過羅浮宮啊?

羅浮宮其實有咩睇

"露體狂", 神奇女俠, 大衛像
有無其他係高度推薦?

香港冇咩人講skyrim
冇競爭

雅BB露肉啊嘛

露肉就話人露體狂
未去過羅浮宮啊?

羅浮宮其實有咩睇

神奇女俠
down緊Bruma黎玩,宜家係咁叫自己唔好睇樓上d截圖,唔想劇透

拍緊劇only

雅BB露肉啊嘛

露肉就話人露體狂
未去過羅浮宮啊?

羅浮宮其實有咩睇

神奇女俠

有冇睇戲架

雅BB露肉啊嘛

露肉就話人露體狂
未去過羅浮宮啊?

羅浮宮其實有咩睇

神奇女俠

有冇睇戲架

我無睇 不過睇trailer都覺得好多露肉場景

同雅BB一樣又好睇又好砌
有無其他係高度推薦?

我部機應該頂得順大部份野既
玩過RLO配realvision 有d位好暗 暗到睇唔見

香港好少youtuber玩上古

露肉就話人露體狂
未去過羅浮宮啊?

羅浮宮其實有咩睇

神奇女俠

有冇睇戲架

我無睇 不過睇trailer都覺得好多露肉場景

同雅BB一樣又好睇又好砌

雞黎架

新衫

That ass

新衫

加D表情就perfect池

新衫

又係呢個「影撚夠未」

新衫

又係呢個「影撚夠未」

其實嘴角向上左少少 不過完全唔明顯
再整過

mfg modifier 12 40
mfg modifier 13 49
mfg expression 2 24
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞