[PC]上古卷軸集中討論區 16 精靈重口味

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
この想いを 消してしまうには
まだ人生長いでしょ

што вы кажаце?

懶醒
你識點讀咩?
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文

Огонь по готовности
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文

добра
其實我講白俄羅斯文
唔同架
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文

добра
其實我講白俄羅斯文
唔同架

鬼識分咩屌sor9ry lo
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文

鋼鍊首歌都冇聽過
生活係Skyrim真係好

等開飯
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文

鋼鍊首歌都冇聽過

我唔睇毒撚野架喎
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文

鋼鍊首歌都冇聽過

我唔睇毒撚野架喎

Living in virtual world 唔毒嘅
Anime Comic Game <--- 全部都係毒撚嘢

等開飯

生活係Skyrim好?你有無諗過個度生活幾辛苦
無廁所無洗頭水,d屎水就咁倒落條街度,加埋d男人陣頭油味出面一定臭到嘔
無電腦玩無手機,聯絡人都好難
你話做dragonborn就話打打殺殺去冒險好爽姐,但你如果做普通平民?一件山賊都搞掂你啦 如果你生做女人,仲要驚比人女女女,窮既甚至要賣身做雞做奴第
你估你穿越過去一定會做主角咩

基本上skyrim既生活就係中世紀縮影
再加D魔法元素

等開飯

無廁所無洗頭水,d屎水就咁倒落條街度,加埋d男人陣頭油味出面一定臭到嘔
你話做dragonborn就話打打殺殺去冒險好爽姐,但你如果做普通平民?一件山賊都搞掂你啦 如果你生做女人,仲要驚比人女女女,窮既甚至要賣身做雞做奴第

基本上skyrim既生活就係中世紀縮影
再加D魔法元素

其實上古卷軸算唔黑暗 不知幾多搞笑彩蛋
呢兩日瘋狂打國戰
我地神洲終於係兩個敵國夾擊下贏左
まだ人生長いでしょ

懶醒
你識點讀咩?

我唔識日文
但我識俄文

鋼鍊首歌都冇聽過

前輩好野 識唱

等開飯

生活係香港 vs 生活係Skyrim
你地點揀(唔限你用咩mod)
呢兩日瘋狂打國戰

咁係咪要記落史書
呢兩日瘋狂打國戰

咁係咪要記落史書

隊友:香港國師陳雲
呢兩日瘋狂打國戰

咁係咪要記落史書

關國師咩事
呢兩日瘋狂打國戰

咁係咪要記落史書

關國師咩事
呢兩日瘋狂打國戰

咁係咪要記落史書

將軍講故·隊短勇猛殺敵,於神洲國史記下一大功

等開飯

就咁屙係個桶度倒咗去
我自己本身係男人
落酒吧飲酒吹水,搵條女返屋企啪啪啪
大咗肚咪成親lor,又唔洗一定有車有樓
就算日日伐木開礦都起到一間屋
又唔會俾地產商操控你人生
冇電腦冇手機,搵到個一世嘅伴侶就夠
唔洗識好多人,而且最重要係可以學魔法
人生有個可以達到嘅目標,即使唔係dragonborn
都一樣唔會白過

如果你試過同自己一班朋友or情人去camping
唔用電腦,唔用手機,係野外煮下飯仔
唔洗追逐金錢名利,唔洗為供樓跑數跑到隻狗咁
唔會有好多唔實用嘅嘢引誘你碌爆卡
就會知道,平淡嘅人生先係最好

等開飯

就咁屙係個桶度倒咗去
我自己本身係男人
落酒吧飲酒吹水,搵條女返屋企啪啪啪
大咗肚咪成親lor,又唔洗一定有車有樓
就算日日伐木開礦都起到一間屋
又唔會俾地產商操控你人生
冇電腦冇手機,搵到個一世嘅伴侶就夠
唔洗識好多人,而且最重要係可以學魔法
人生有個可以達到嘅目標,即使唔係dragonborn
都一樣唔會白過

如果你試過同自己一班朋友or情人去camping
唔用電腦,唔用手機,係野外煮下飯仔
唔洗追逐金錢名利,唔洗為供樓跑數跑到隻狗咁
唔會有好多唔實用嘅嘢引誘你碌爆卡
就會知道,平淡嘅人生先係最好

來生不做香港人

等開飯

唔限用咩mod就緊係skyrim for sure啦
所謂父蔭係好重要,上一代有間屋留俾你
就算只係陳年木屋都好過你要日日跑數供樓
就算住係船上面,都一樣可以生活得好好
基本上你係skyrim投得胎,父母一定有間屋,
窮到瞓街嗰班人都唔會有仔女
自己種田,打獵,衣食住行,自給自足
唔似得大都市乜都俾商家牽住你走

係skyrim做主角先唔著數,成世人俾主角命運牽住走
做平民先至自由自在

等開飯

唔限用咩mod就緊係skyrim for sure啦
所謂父蔭係好重要,上一代有間屋留俾你
就算只係陳年木屋都好過你要日日跑數供樓
就算住係船上面,都一樣可以生活得好好
基本上你係skyrim投得胎,父母一定有間屋,
窮到瞓街嗰班人都唔會有仔女
自己種田,打獵,衣食住行,自給自足
唔似得大都市乜都俾商家牽住你走

係skyrim做主角先唔著數,成世人俾主角命運牽住走
做平民先至自由自在

Skyrim就算做平民都唔洗買樓啦
求奇喺山頭起屋見到有囡囡經過就捉佢返屋企
呢兩日瘋狂打國戰

咁係咪要記落史書

關國師咩事

哈哈,你真係好幽默
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞