[PC]上古卷軸集中討論區 16 精靈重口味

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
乳毛真係變態毒撚黎

今晚有冇女足睇
尋晚見到個意大利龍門甩手,被人入咗波喊晒
德國隊啲妹妹仔都唔錯

好撚癲

一定喺森林捉佢返去 屌到佢反白眼又坐唔到再追住我條撚黎含

點解個場景要係森林?

你幾時見過中古世紀有人大街度扑暈條女架
我淨係聽過條女行行下森林比人扑暈的去山洞

視乎你sneaking技巧,呢埋係後面,趁周圍冇人,長按G鍵
唔洗一定係森林嘅 (skyrim冇人行森林架,你等一世都冇人)

邊個話無

有邊個NPC會係森林行 大嬸
我剩係見過NPC會係大路行,然後兩幫人打起上嚟

無裝mod就係囉

證明你唔係男人
冬仔條女同我條女喺Skyrim一定比我屌到渣都無

好撚癲

點解個場景要係森林?

視乎你sneaking技巧,呢埋係後面,趁周圍冇人,長按G鍵
唔洗一定係森林嘅 (skyrim冇人行森林架,你等一世都冇人)

基本上knocked down咗就綁繩封口,收入麻包袋揹住佢
到目的地就按G鍵放返出嚟,然後就啪啪啪
玩到厭就拎去奴隸市場賣

依兩條女點會玩厭

證明你唔係男人

好撚癲

點解個場景要係森林?

基本上knocked down咗就綁繩封口,收入麻包袋揹住佢
玩到厭就拎去奴隸市場賣

依兩條女點會玩厭

兩個囡囡

戰地記者

點解個場景要係森林?

玩到厭就拎去奴隸市場賣

依兩條女點會玩厭

你個雅BB?

兩個囡囡

戰地記者

點解啲圖成日都偏紅/藍

證明你唔係男人

好撚癲

點解個場景要係森林?

玩到厭就拎去奴隸市場賣

依兩條女點會玩厭

我指我平時綁開嗰啲

兩個囡囡

戰地記者

點解啲圖成日都偏紅/藍

ENB問題

兩個囡囡

戰地記者

點解啲圖成日都偏紅/藍

ENB問題

ESO都有ENB?

兩個囡囡

戰地記者

點解啲圖成日都偏紅/藍

ENB問題

MMO都開ENB
唔會好LAG咩
乳毛真係變態毒撚黎

今晚有冇女足睇
德國隊啲妹妹仔都唔錯

女足都踢到爆晒江,要即場縫針
hold住場波成幾分鐘,但又無抬離場
縫完針仲繼續踢,人都唔洗換
乳毛真係變態毒撚黎

今晚有冇女足睇
德國隊啲妹妹仔都唔錯

人地分分鐘堅強過我地

兩個囡囡

戰地記者

點解啲圖成日都偏紅/藍

ENB問題

MMO都開ENB
唔會好LAG咩

唔會
40-50fps

兩個囡囡

戰地記者

點解啲圖成日都偏紅/藍

ENB問題

ESO都有ENB?

有,類似sweetfx 咁
屌 攞住本BNO又無得移民英國

頭盔定先:我嘅BNO係指BanaNa Orange

英國佬當年都冇諗住收留香港人
你歸化咗做BC就得
乳毛真係變態毒撚黎

今晚有冇女足睇
德國隊啲妹妹仔都唔錯

人地分分鐘堅強過我地

女人踢波真係去到盡,男人反而要顧住條J

英國佬當年都冇諗住收留香港人
你歸化咗做BC就得

儲定錢移民算
反正又唔大洗 又少去旅行 又有樓 又最近砌左新機
最多都係比Netflix月費 生活費個啲
應該五十歲前移到民
見到米水撚喺打風post

原來輪到跟蹤我
定其他人瞓晒覺

原來輪到跟蹤我
定其他人瞓晒覺

我每個人都會跟蹤
乜今次個風好勁咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞