[PC]上古卷軸集中討論區 16 精靈重口味

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

HAVE CLOSE-UPs??

西面女
仆你個街
上古卷軸有精神時光屋呢樣野
仆你個街

咩黎

龍珠入面精神時光屋一年外面一日,透過係入面修年可以短時間內提升實力
係落錘同西羅帝爾邊境大城Elinhir 附近不遠,有一座係神話紀元由尼德人建成嘅古老建築物—Aetherian Archive,雅瑟留檔案庫
呢個地方接近光界,係一群精靈法師「First Mage」嘅基地,佢地可以係到自由自在咁修練魔法

更重要嘅係,光界不受時間約束,意味佢地有無窮嘅時間去學習

佢地崇拜法師座,稱佢為Learned One
諗住搵個地方影下相點知突然有條龍

呢個施法動作好正

呢條友件衫

呢個施法動作好正

呢條友件衫

我都成日遇到
仆你個街

咩黎

龍珠入面精神時光屋一年外面一日,透過係入面修年可以短時間內提升實力
係落錘同西羅帝爾邊境大城Elinhir 附近不遠,有一座係神話紀元由尼德人建成嘅古老建築物—Aetherian Archive,雅瑟留檔案庫
呢個地方接近光界,係一群精靈法師「First Mage」嘅基地,佢地可以係到自由自在咁修練魔法

咁佢都會老架?
如果佢喺入面練廿年出返黎咪老廿歲?

呢個施法動作好正

呢條友件衫

我都成日遇到

我好似係之前裝左ultimate dragon同deadly dragon
唔講咁多
即刻駁嘴!
唔講咁多
即刻駁嘴!

Wht 7 you say?
仆你個街

咩黎

咁佢都會老架?
如果佢喺入面練廿年出返黎咪老廿歲?

光界不受時間約束 現世先係線性時間
唔講咁多
即刻駁嘴!
唔講咁多
即刻駁嘴!

唔講咁多
即刻駁嘴!

[搏咀]咩叫"條條大路通羅馬"?
https://lihkg.com/thread/324613/page/3?ref=ios
唔講咁多
即刻駁嘴!

https://lihkg.com/thread/324613/page/3?ref=ios

柒到唔敢睇
唔講咁多
即刻駁嘴!

柒到唔敢睇

唔講咁多
即刻駁嘴!

柒到唔敢睇

個PO終於有番D智商正常既人
ESO/3代D地名譯到想嘔

Assarnatamat 阿薩衲達瑪特

Ashalmimilkala 阿紹米米爾卡拉

Ashalmawia 阿什阿瑪維亞

Ashurnabitashpi 阿舒爾納比塔施普

…ASS-SAR-TA-MA
A-SHAL-MI-.....
A-SHAL-M-WIA
....A-SHUR-NA-B-.......
我放棄

…ASS-SAR-TA-MA
A-SHAL-MI-.....
A-SHAL-M-WIA
....A-SHUR-NA-B-.......
我放棄

西面女

I love 西面女

西面女

I love 西面女

女王

西面女

I love 西面女

原來冬仔都睇日本動畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞